Преминете към основното съдържание

Урок: Блестящ коледен маникюр, с който ще очаровате. И ще го направите сами вкъщи!

11.12.2022 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Липсва ви вдъхновение за коледна декорация на ноктите? Нашият урок ще ви покаже как много бързо да създадете блестящ коледен маникюр, който направо да заслепява!

Как да си сътворим коледно декорирани нокти вкъщи? Това е лесен урок за блестящ коледен маникюр, с който ще се справите, преди да преброите до три. Освен това изглежда много ефектно и никой няма да повярва, че сте си го „нагласили“ сами.

Какво ви е нужно за блестящи коледни нокти

Колкото повече злато, толкова повече злато, нали така?

  1. Започнете с грижлив маникюр и върху оформените нокти нанесете базов лак.
  2. Сипете блестящите частици NYX Professional Makeup Glitter Goals върху равна повърхност, например чинийка или капаче. Така по-лесно ще ги нанесете по ноктите.
  3. Продължете с лак за грижа Catrice More Than Nude
  4. Сега трябва да действате бързо, докато лакът все още не е засъхнал. С пухкавата четка Notino Master Collection гребнете от блестящите частици и ги изтръскайте върху ноктите. Нашият съвет: Може би ще е най-добре да направите целия маникюр върху стар вестник.
  5. С четка почистете блестящите частици от пръстите. Нашият съвет: Ако все още имате блестящи частици по пръстите си, скъсайте парче тиксо и всичко ще остане върху лепкавата му страна – лесно като детска игра.
  6. Накрая завършете с топ лак Nobea от комплекта Day To Da

Вдъхновихме ли ви за коледното лакиране на ноктите? Ако искате по-подробно описание, вижте видеото ни. Ще се убедите сами, че изобщо не е трудно да се радвате на блестящ маникюр.