Преминете към основното съдържание

Урок: Най-добрите трендове за пролетен грим? Изкуствени лунички! Не сте очаквали този трик

28.02.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Ако сте влюбени в луничките, заливащи социалните мрежи, но си нямате щастието лицето ви да е покрито с такива, имаме страхотна новина за вас! Опитайте просто да си ги нарисувате.

За луничките можете да използвате  молив за очи или молив или маркер за вежди. Необходимо е време за упражняване, но със сигурност ще успеете. Ако искате да стане бързо, вземете продукт за покриване на израснали корени на косата и просто внимателно напръскайте лунички по лицето си. Показваме го във видеото!

Как да си направим изкуствени лунички:

За визията с изкуствени мигли ще имате нужда от:

  • За цялото лице се придържаме към минималистичния тон, затова са ви достатъчни няколко пласта от спиралата Maybelline Lash Sensational Sky High и гланцът за устни NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip.
  • Озарете бузите с ружа LAMEL Insta BB Blush. Кремообразната му текстура гарантира, че ще изглеждат напълно естествено. 
  • А сега луничките. С този трик определено ще ви се получат. Вземете спрея за незабавно покритие на израснали корени L’Oréal Paris Magic Retouch и го напръскайте по лицето си от разстояние около петдесет сантиметра. Със затворени очи, разбира се. Ако искате луничките да бъдат по-концентрирани, прикрийте тези части от лицето, където не искате да имате. И пазете дрехите си.

    Хвърлете поглед на нашето видео, за да се убедите, че луничките, създадени със спрей, могат да изглеждат наистина естествено. Така че смело напред!