Преминете към основното съдържание

Урок: Нежен грим за Оскар с носителката на наградата Ема Стоун

14.03.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Ема Стоун (Emma Stone) е не само носителка на вече две награди Оскар, но и кралица на естествения и сияен грим. Специално за нея го създава собствената ѝ гримьорка Рейчъл Гудуин (Rachel Goodwin). А ние подготвихме за вас указание именно за грима, който носеше Ема, когато получи престижната статуетка.

Ема е известна със своя грим в телесни нюанси, при нея не можете да очаквате никаква екстравагантност. Винаги изглежда свежо и младежки, предпочита нежните пастелни цветове и залага максимално на черната очна линия. Набляга на перфектно оформените вежди и сочните устни. Вдъхновете се!

Като Ема Стоун

Превърнете се в носителката на Оскар Ема Стоун:

 1. Основата е перфектната и сияйна кожа на лицето, с която Ема Стоун толкова се гордее. Започнете с фон дьо тен NARS Light Reflecting Foundation, който разнесете с четка или гъбичка
 2. С коректора Yves Saint Laurent All Hours Concealer прикрийте кръговете под очите и останалите несъвършенства.
 3. Леко контурирайте скулите, челюстта и носа с кремообразния бронзант NARS Laguna Bronzing Cream.
 4. Ема определено никога не пропуска да нанесе руж и хайлайтър. Подчертайте изпъкналата част на бузите с ружа Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush.
 5. За скулите, хребета на носа и вътрешното ъгълче на окото използвайте хайлайтъра Estée Lauder Bronze Goddess
 6. Очертайте тънка линия по дължината на миглите с черната очна линия Estée Lauder Smoke & Brighten Kajal Eyeliner Duo и с четка разнесете, за да прелеете.
 7. С пръст нанесете блестящи светли сенки от палитрата Yves Saint Laurent Couture Mini Clutch в нюанс spontini lilies по горния клепач и придайте дълбочина на погледа с по-тъмен нюанс. Оставете долния клепач чист, без сенки, молив и спирала.
 8. Върху миглите нанесете няколко пласта от спиралата NARS Climax Extreme Mascara
 9. С лепилото Ardell Duo Quickset залепете изкуствени снопчета мигли Ardell Individuals Combo Pack.
 10. Завършете очертаването и оформянето на миглите с молива Nudestix Stylus и фиксирайте с гела от обратната страна на молива. Отделете специално внимание и време за веждите, за да бъдат перфектни.
 11. Ема не си пада много по матови оттенъци, затова оцветете устните с кремообразното червило Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold в нюанс nude 44. Не се притеснявайте да излезете леко от контура на устните и така да ги увеличите визуално.

Грим, достоен за Оскар, ще създадете с тези продукти

Този грим не ви гарантира получаването на статуетка Оскар, но със сигурност ще изглеждате страхотно. Ако все още се колебаете как да го направите, във видеото ни ще откриете нужните съвети!