Преминете към основното съдържание

Урок: Елате с нас, ще ви почерпим с ефектен и бърз грим за Нова година

20.12.2022 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Вече нямате търпение за най-бляскавото парти на годината? Търсите визия, с която в последния ден от годината да бъдете възможно най-неотразими? Подготвихме за вас указание за красив новогодишен грим.

Краят на годината идва. Не ви се вярва, а? Да, времето лети наистина неусетно, но поне можем да се отдадем на трескава подготовка за най-голямото парти на сезона. Приглушете светлините и извадете хайлайтъра. Урокът по страхотен новогодишен грим започва! 

Какво ви е нужно

Как да създадем ефектен новогодишен грим

  • Подгответе кожата на лицето си с фон дьо тен и пудра в едно Clinique Superpowder Double Face Makeup. Ако има някакви недостатъци, скрийте ги с коректор.
  • Блясъкът никога не е в повече, затова нанесете хайлайтър Notino Make-up Collection по скулите, хребета на носа и дори по клепачите.
  • С очната линия маркер Yves Saint Laurent Eyeliner Effet Faux Cils Shocking очертайте линия върху клепача. И тъй като е Нова година, заиграйте се с формата.
  • Подчертайте миглите порядъчно с няколко пласта от спиралата Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume.
  • Върху устните нанесете червилото, което устоява на целувки Lancôme L’Absolu Rouge Drama Ink. Ние използвахме нюанс French Tea, но вие спокойно можете да заложите и на Love on Fire.
  • Фиксирайте крайния резултат с фиксиращия спрей за грим Urban Decay All Nighter.

Лесно е, нали? А ако не знаете как да направите ефектна очна линия, хвърлете поглед на видеото ни.