Преминете към основното съдържание

РЕЦЕНЗИЯ: Палитри Freedom – козметика на разумни цени

18.03.2016 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Вероятно повечето жени копнеят по ефективната и качествена козметика на разумни цени.

Аз самата мога да кажа, че отдавна съм се отдала на търсенето на ценови достъпна и качествена козметика. Днес, на пазара можем да намерим изключително пъстра скала от марки, а една от най-качествените е Freedom. Тя е сравнително нова у нас и е „сестрата“ на марката Makeup Revolution London, която със сигурност вече сте срещали в нашия сайт. Запознайте се и с марката Freedom…

Ще ви представя най-новите предложения продукти от страниците на нашия сайт и които имах възможността да пробвам. Прибавям и своя личен опит. Ще започна с усъвършенстваните до професионално ниво палитри сенки за очи.

Freedom Pro 12 Audacious Mattes

Тази палитра съдържа дванадесет прекрасни нюанса сенки за очи. Всички нюанси са матови, повечето в телесен нюанс или т.нар „nude” тонове. Последните четири нюанса са по-тъмни, което позволява перфектно сливане на цветовете. Всички сенки имат добра пигментация и издръжливост – дори могат да се нанасят без основа за сенки за очи под тях. Благодарените на това, че са матови, те не се сливат, отлично се комбинират при нанасяне и минимално прашат.

Freedom Pro 12 Dreamcatcher

Тази палитра принадлежи към същата колекция Pro 12 и в нея ще откриете дванадесет нюанса сенки за очи. Единият от тях е черен-матов нюанс, а останалите са перлени с деликатни блестящи частици. Тази палитра прикова вниманието ми заради своята цветова гама- от телесни през подчертани нюанси до единствения черен. Всички сенки за очи имат висока пигментация и са изключително подходящи за създаване на вечерен грим. Цветовете могат да се комбинират идеално, така че с тях можете да сътворите изключително елегантен и красив вечерен макиаж.

Freedom Pro 12 Le Fabuleux

Последната палитра от тази колекция също съдържа дванадесет прекрасни нюанса, плюс апликатор. Тя е много интригуваща поради своята цветова гама от дванадесет оттенъка на бронзовия цвят. Металните нюанси имат красива пигментация. Трите най-тъмни нюанса (антрацитен, кафяв и тъмно кафяв) са матови, а останалите са с метален отблясък. Това е една наистина красиво оформена палитра от цветове, чрез която ще имате прекрасен, пъстър грим.

Всички палитри сенки за очи Freedom Pro 12 съдържат силиконов апликатор.

Freedom Pro Blush Bronze and Baked

Тази истински професионална палитра за контуриране на лицето ще ви впечатли. Съдържа озарител във ванилов цвят и руж в пет нежни нюанса. Два бронзиращи цвята, един матов и други изразени и блестящи цветове. Всички цветове имат маслена консистенция и се нанасят перфектно.Много ми хареса издръжливостта им. Кутийката съдържа голямо практично огледало.

Freedom Pro Glow

Озарителят не трябва да липсва в нито една козметична чантичка. Използвам мултифункционалния озарител в красив леопардов десен на Freedom като руж и от него съм много доволна. Той не само подчертава лицето, но цялостно го озарява и му придава здрав тен. Има лек отблясък и пигментация. Можете да избирате между четири различни нюанса.

Freedom Pressed Powder

Тази пудра е с прекрасно покритие и много приятна текстура. Тя би трябвало да е безцветна, за фиксиране на грима. Цветът й не е точно прозрачен, но видимо не променя резултата. Идеален е за напудряне на челото или за цялостно фиксиране , защото благодарение на пудрата, гримът издържа за много по-дълго. Освен това след нанасянето на продукта кожата изглежда перфектна и кадифено гладка.

Freedom Pro Eyebrow

Последният продукт, който ще ви представя е палитрата за вежди. Както знаете, веждите са в основата на грима, така че на тях трябва да се обръща специално внимание. Палитрата Pro Eyebrow съдържа огледало, апликатор за нанасяне на сенките и пинсета. Със сигурност ще си изберете измежду трите нюанса за вежди, или можете да ги комбинирате. Палитрата съдържа също леко пигментиран восък, който красиво оформя веждите.Горещо препоръчвам.

автор: Клара Кубова специалист-продукти в Enzo.bg