Преминете към основното съдържание

Урок: Перфектни вежди лесно и бързо

10.05.2017 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Сигурно знаете, че веждите придават израза на лицето. Актуалните тенденции приканват веждите да бъдат в центъра на вниманието, така че те трябва да са наистина перфектни.

Как да направим плътни и прецизно оформени вежди? Много е лесно! За перфектни вежди са достатъчни няколко продукта и малко време пред огледалото.

Как да определим правилната форма?

Мястото, където веждите трябва да започват, ще определим с прилагане на четка до ноздрите на носа и вътрешния ъгъл на окото. Там където четката се пресича с веждите, е мястото, където трябва да е началото им. След това наклоняваме четката към външния ъгъл на окото, за да определим и желаните краища на веждите.

Започваме рисуване на веждите

Със скосената четка от козметичния комплект da Vinci Classic очертаваме горната линия, която води от началото на веждата към края й. С молив може допълнително да изразим вътрешната част на веждите по горната линия в посока от основата на носа. С кратки движения отдолу нагоре рисуваме формата на веждите и запълваме местата, където липсват косъмчета. Винаги избирайте такъв нюанс, който съответства с цвета на вашите вежди и коса. Само тогава резултатът ще е естествен.

Чудо наречено сянка

Целите вежди трябва да се оцветят с грим за вежди. И тук избираме скосена четка и кратки движения в посока нагоре. Ако искате да имате всичко необходимо за веждите, то да е напълно съвпадащо и на едно място, за вас е идеална палитрата за рисуване на вежди Makeup Revolution Ultra Brow. Тя съдържа всичко необходимо за перфектен грим за вежди.

Не се задоволявайте само с молива и вземете и сенки за веждите. Ще се изненадате колко естествен и красив резултат ще постигнете. Тогава наистина ще обикнете своите вежди.

Устойчиви като скала

Сега е време да фиксирате така гримираните вежди, за да бъдат красиви през целия ден. С четката вземете малко количество вазелин и на гърба на ръката го разтрийте така, че да покрие цялата четка. Движим четката по веждите отдолу нагоре. Ако някои косъмчета стърчат, ги скриваме в посока надолу.

Черешката на тортата

Перфектният впечатляващ резултат се постига с малък трик. На горната част на клепача, точно под веждите, нанесете светла сянка. Тя ще озари вашия поглед и ще придаде блясък на очите.

Не пасва?

Понякога е необходимо цветът на веждите да се промени напълно. Например при радикална промяна на цвета на косата или появата на бели косъмчета. Тогава ще оцените възможността да боядисате веждите и миглите си. В продължение на десетилетия марката RefectoCil е експерт в боядисване на веждите и миглите. Тя предлага четири нюанса боя за вежди, така че напълно се адаптира към вашия естествен нюанс. Допълнително се предлага активиращ гел за боя за вежди и мигли RefectoCil Sensitive, който повишава трайността на вашия нов цвят.