Преминете към основното съдържание

Урок: NARS Spring Sugar Plum Fairy грим със съветите на Хейли Бийбър

6.03.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 1 минута

Сладък, нежен и сияен – такъв е гримът Sugar Plum Fairy, вдъхновен от Захарната фея от балета Лешникотрошачката. Тенденцията, представена от Хейли Бийбър в нейните Instagram и TikTok профили, бързо спечели сърцата на феновете по целия свят. Нашето също!

Основният цвят на грима е розов – във всичките му нюанси, допълнен с много блестящи частици и гланц. За него са изключително подходящи продуктите на марката NARS, най-вече ружът в емблематичния нюанс ORGASM, както и новият молив за устни NARS POWERMATTE HIGH-INTENSITY LIP PENCIL. И така! Превърнете се във фея след… 3, 2, 1, СЕГА!

Стъпка 1.

Изравнете тена на кожата с фон дьо тена NARS Light Reflecting Foundation. Скрива несъвършенствата и зачервяванията по кожата и същевременно оставя лицето озарено.

Стъпка 2.

Можете да нанесете коректора NARS Radiant Creamy Concealer в някой от по-светлите му нюанси под очите, по брадичката и хребета на носа за озаряване на кожата. Нюансът, който пасне точно на оттенъка на лицето ви, е подходящ за прикриване на несъвършенствата.

Стъпка 3.

С бронзанта NARS Laguna Bronzing Powder подчертайте леко скулите.

Стъпка 4.

Ще постигнете озарен външен вид с помощта на ружа NARS Blush, нюанс ORGASM. Не се притеснявайте и също го нанесете по хребета на носа и нагоре почти до слепоочията.

Стъпка 5.

Моливът NARS High-Pigment Longwear Eyeliner в нюанс MAMBO ще бъде основата, очертайте с него тънка линия и леко размажете с четка за очи. Добавете върху молива руж NARS Blush в нюанс ORGASM и прелейте до желания резултат.

Стъпка 6.

Спиралата NARS Climax Extreme Mascara разделя и удължава миглите невероятно. Не се страхувайте да нанесете няколко пласта.

Стъпка 7.

Очертайте устните с молива NARS POWERMATTE HIGH-INTENSITY LIP PENCIL и запълнете с червилото NARS AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK, и двата продукта в нюанс DOLCE VITA. Добавете гланц NARS Afterglow Lip Shine, нюанс TRIPLE X.

Стъпка 8.

Гланцът NARS Afterglow Lip Shine може да се използва и като хайлайтър за лице или като екстра блясък за клепачите.

Обожаваме тази визия! Затова не се колебайте и също я пробвайте, видеото ни много ще ви улесни.