Преминете към основното съдържание

Права коса или на вафлички? С уреда Rowenta 14в1 всеки ден ще бъде различен!

1.06.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Обожавате промяната и искате всеки ден различна прическа? Коса с къдрици, на вълни или права като клечка? Всичко това и още много умее уредът Rowenta Infinite Looks 14 в 1! /Така можете да сменяте прическата и визията в зависимост от настроението си.

Благодарение на различните приставки няма нужда да пълните банята си с куп уреди, достатъчен ви е само един. Освен това керамичната повърхност на отделните приставка изглажда косата, предотвратява накъдрянето и досадното хвърчене на косата. Как да постигнете различни стилове?

  1. Преди да започнете работа с какъвто и да било уред за топлинна обработка, срешете косата и използвайте спрей за топлинна обработка на косата Wella Professionals Eimi Thermal Image. Той е двуфазов, така че преди употреба трябва да се разклати добре. Първата фаза подхранва косата ви и ѝ осигурява защита до 220 °C, втората фаза я изглажда, за да бъде красива и лъскава.
  2. За права коса изберете приставката за изправяне на уреда Rowenta Infinite Looks 14 в 1. Поставете я и завъртете, за да я фиксирате. Разделете косата си на тънки секции и постепенно ги изправете, докато станат абсолютно гладки. 
  3. Ако желаете вълнисти краища или по-голям обем, използвайте кръглата четка за обем. Внимание, не се върти! Навийте краищата на косата на четката в посока от лицето навън и ги оставете да се загреят добре. С тази приставка ще направите божествени вълни като от седемдесетте. Освен това е идеална за оформяне на бретон.
  4. Плажните вълни ще се оформят почти сами с коничната приставка. Навивайте един по един тънки кичури коса около машата в посока от лицето навън. Може малко да ви заболят ръцете, но резултатът си струва. Накрая не забравяйте да срешете косата, защото несресаните рулца отдавна не са модерни.
  5. Със сигурност най-забавна е приставката за вафлички. Ще я намерите на същата приставка като пресата. Просто превключете и можете да започнете с вафличките. За да си струва крайният резултат и вафличките да се виждат добре, трябва да ги правите на тънки кичури. Така че ако искате да направите на вафлички цялата коса, може би ще са ви необходими и други доброволци. Но и само няколко кичура на вафлички около лицето също изглеждат страхотно.
  6. Другите две приставки се поставят върху коничната маша. Първият се използва като кръглата четка, само че вълните са по-стегнати и дефинирани. С другата приставка навивате косата както с коничната преса, вълните са отчетливо дефинирани и по-остри. 

Какво ще ви трябва за оформяне на косата