Преминете към основното съдържание

theBalm – каква е оригиналната декоративна козметика от САЩ?

31.10.2014 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Марка theBalm e много популярна и нейните продукти се отличават с невероятни ретро опаковки и остроумни продуктови имена. Както почти всички американски марки и тази се стреми да бъде оригинална. Според theBalm всяка жена може да бъде "красива в продължение на няколко минути." Разбира се, всичко това е възможно, но изисква много високо качество, функционалност и практичност. Декоративна козметика theBalm е това? Ето малко любопитна информация...

Опитахме четири продукта: бласък theBalm Mary - Lou Manizer, палитра от сенки за очи theBalm Nude Tude, матираща пудра theBalm Sexy Mama, течна очна линия theBalm Schwing.

Невидима матираща пудра Sexy Mama


Кой е най-големият проблем с матиращите прахове? С много от тях кожата Ви става бледа веднага след нанасяне и след два часа отново блести. Кожата за по-дълъг период от време остава блестяща и красива. Пудрата Sexy Mama от theBalm наистина създава блясък в продължение на доста дълго време. Опаковката, която е визуално красивa, е и практична, тъй като съдържа огледало. Въпреки че липсва апликатор, което е определено не е пречка, защото тази пудра изглежда най-добре, когато се прилага с голяма четка. И най-доброто от този продукт е, че той наистина е невидим! Когато се нанася с четка, можете да наблюдавате как кожата престава да свети и как тя обединява цвета си, но не по-нежелан страничен ефект. Дори и когато се гледа отблизо пудрата е почти невъзможно да се види и това е, което искаме от нея.

theBalm Mary - Lou Manizer

В тази статия трябваше да Ви представим един многофункционален грим, защото марката theBlam предлага доста. Този продукт има за цел осветяване и сенки в едно, за да се проясни цялото лице, както и бузите и очите. От моя опит, мога да кажа, че като сенки за очи този продукт е наистина фантастичен! Когато го пробвах за пръв път бях много очарована. Този перлен цвят перфектно подчертава очите Ви (не се колебайте да го прилагате на целия клепач до веждите). Освен това, продукта е много мек и траен (издържа от сутрин до вечер).

Tове е един наистина страхотен продукт, който няма как да не бъде препоръчан. С него вашето лице изглежда прекрасно през цялото време. Дори леко да го нанесете върху лицето, това е достатъчно то да изглежда идеално. Може да го използвате само съвсем леко върху лицето- в зависимост от индивидуалните вкусове, но за мен, дори и това е твърде много. Въпреки това, като сенки за очи е наистина перфектен продукт!

Течна очна линия theBalm Schwing

Да намерите добра очна линия е голямо предизвикателство, така че аз се надявам, страхотно. Апликаторът е доста тънък, така че е много точен. Това Ви позволява безпроблемно да се създаде фини линии. Но ако да Ви помогна в това предизвикателство. Важно е апликатора и очната линия да работят в синхрон. И тук те работят искате да бъдете забележими, просто натиснете леко надолу или направете повече линии. Цветът е много силен, изсъхва бързо и е с матов завършек, който изглежда страхотно.

Палитра от theBalm Nude Tude

Палитрата theBalm Nude Tude съдържа общо 12 сенки за очи от бяло до черно, плюс четка и огледало. Комбинира матиращи и блестящи сенки, цветовете са топли и са подбрани така, че да съвпадат и да могат да се комбинират. Текстурата е мека. Не са прекалено силни, което не е такъв проблем, защото можете да нанесете слой, който да бъде прекрасен както през деня, така и вечер. Това, което е малко неудобно, е че сенките не притежават четка, така че когато те се нанансят ще останат сенки около очите и по бузите. От друга страна, издържат през целия ден и това е техният голям плюс. Както и красивите цветове и оригиналната хумористична опаковка.

Като цяло, декоративната козметика на theBalm е качествена. Определено ще останете доволни и от останалите продукти на марката. Може да зарадвате Ваш близък със продукт от марката theBalm и със сигурност няма да сгрешите.