Преминете към основното съдържание

Тестваме: FOREO Luna™ Fofo

13.09.2018 г.

Notino

Прочитане за 9 минути

Кожата ви знае най-добре от какво се нуждае. За съжаление не може сама да го изкаже. Ето защо бе разработена най-новата интелигентна козметична четка за почистване на лице FOREO LUNA Fofo!

Умее да изслушва кожата на лицето ви и впоследствие да трансформира желанията в персонализиран начин на почистване. Страхотно, нали? Научете какво всичко умее.

Още по-високо ниво приспособяване на индивидуалната програма за грижа за лице

LUNA Fofo е лесен мултифункционален уред, с използването на който ще се справи действително всеки. И ефектите му си струват! Как Fofo работи? Откриваме в него уникална двойка сензори, позлатени с 24-каратово злато, които анализират състоянието на кожата на лицето въз основа на проводимостта ѝ. Впоследствие свързва диагностиката на състоянието на кожата с хитрото мобилно приложение, на което уредът предоставя цялата информация на базата на която приложението създава персонализирана програма за почистване. По време на почистването, четката LUNA Fofo се старае да удовлетвори всичките специфични изисквания на вашата кожа на лицето.

Станете експерт по красота само с натискане на един бутон

Вече не се налага да губите време и пари за да установите кой уред ще си пасне най-добре с вашата кожа. LUNA Fofo е наистина като шит по мярка. Достатъчно е само да го включите и можете да започнете. Колкото по-често използвате Fofo, толкова повече информация за вашата кожа ще бъде запаметена. И толкова по-добре ще може да ви посъветва, как да продължавате в процеса на почистване. Няколко кликвания в приложението на вашия смартфон ще ви помогне в постигането на по-добър резултат, от който ще се радвате както вие, така и вашата кожа.

Иновативно и интелигентно почистване, с което ще постигнете мигновени резултати

Времето тече, сезоните се сменят и заедно с това се променя и състоянието на вашата кожа. През зимата тя може да бъде суха и склонна към напукване, през лятото придобива тен или е по-мазна. Понякога се налага да пътувате и изведнъж установявате, че вашата обичайна грижа изобщо не действа така, както сте си представяли? Спокойно! LUNA Fofo ще реши всеки такъв проблем вместо вас, а то дори по-бързо отколкото да си направите ново селфи. Fofo по всяко време веднага анализира кожата на лицето, синхронизира данните и актуализира уникална програма за почистване. По този начин гарантира постигане на най-добри резултати.

Хитра грижа за кожата на лицето: уникална и индивидуална

Погледа на двете сладки златисти очички от задната страна показва, че LUNA Fofo е интелигентна четка за лице. Тя е достатъчно нежна към всички видове кожа на лицето, премахва токсините от кожата и благодарение на нея ще постигнете чиста и сияеща кожа на лицето. Уверете се сами, че действително е ТОЛКОВА сръчен. Анализаторът на кожата LUNA Fofo струва по-малко от една професионална процедура в козметичния салон, но същевременно предлага същата индивидуална грижа, а то 24 часа, 7 дни в седмицата. И освен това в уюта на вашия дом. Узнайте какво е да имаш личен козметичен консултант винаги под ръка. Отпуснете се и оставете собствената ви четка за почистване на лице LUNA Fofo да прави това, в което е най-добра – именно грижата за кожата на лицето.

В служба на красотата

Серията LUNA е известна с класическите си характеристики, т.е. с използването на безопасен медицински силикон, технологията T-Sonic и степенуваните масажни точки. Освен с тези характеристики, LUNA Fofo може да се похвали и с двойка сензори, проектирани с цел измерване и анализ на действителната възраст на вашата кожа на лицето, нивото на хидратация, вида кожа и състоянието ѝ. Впоследствие, уникалният алгоритъм създава личен профил, в който събира и запаметява постъпилите данни така, че винаги да има достъп към актуалните информации и да може да предложи персонализирано почистване по мярка на индивидуалните нужди. Благодарение на това придава на кожата на лицето съвършен и сияещ вид.

Присъединете се и вие към революцията в областта на индивидуалната грижа за кожата на лицето и разберете нуждите ѝ. Вашата кожа сама знае най-добре, от какво се нуждае.


Тестваме: FOREO Luna™ Fofo

Шест beauty ентусиасти от Notino тестваха тази нова четка и споделят с вас своите мнения и впечатления. Ето какви са те!

Юлия Б.

На пръв поглед ми хареса красивият дизайн, който изглежда сполучлив за всички продукти FOREO. Има по-малък размер, което е огромно предимство. Поради това обаче, малко по-трудно се държи в ръката. Вероятно зависи от всеки, коя форма му е удобна. С Fofo почиствам лицето си сутрин и вечер. За мен това е всъщност като приятен масаж. Супер е и дългата издръжливост на батерията. До сега въобще не съм я сменяла!

Комбинирам това с почистващия гел и се ръководя от инструкциите на хитрото приложение. През ден проверявам в приложението състоянието на своята кожа, което наистина е забавно! 😊

Eвa T.

Ползвам Fofo всеки ден сутрин и вечер. Сутринта умее красиво да пробуди и направи моето лице сияещо, вечерта съвършено да го почисти, успокои и подготви за следваща грижа. Свикнала съм с нея толкова, че я нося винаги със себе си (и през уикенд на вилата). Тя е малка и практична, без проблем се побира в козметичната чанта. Когато не пътувам, е на полицата в банята. И поддръжката е много лесна! Просто я измивам с вода и 2 пъти седмично ползвам леко дезинфектиращ спрей.

Като цяло, след употреба, кожата на лицето ми е фина, чиста и изпъната. Това е сензационен звуков уред и за взискателни жени. Не мога да си представя грижата за лицето без него.

Раиса С.

FOREO Luna Fofo? Според мен това е сладък, модерен, мъничък и много удобен уред за почистване на лицето. Ползвам го така, че премахвам грима, после навлажнявам лицето и нанасям почистващия продукт. После измивам Fofo с топла вода и започвам почистване на отделните части на лицето. Уредът с помощта на звуков сигнал предупреждава, кога трябва да се премине към следваща зона на лицето. След завършване на почистването нанасям върху кожата хидратиращ крем и отново измивам уреда с топла вода.

Към Fofo имам и мобилно приложение, което е приветливо, лесно за използване и нагледно обяснява всичко. То е на английски, но и аз с моите основни познания, успях спокойно да се справя.

Луцие Ф.

Много ми харесва дизайна на Fofo. Това е малка Luna, побираща се в чантата! Има зелен ментов цвят, който веднага обикнах. За пътуване Fofo е идеална. Харесва ми, че е на батерии и няма нужда да нося зарядно със себе си. Тествам я доста дълго и до сега не се е разредила, така че издръжливостта на батерията е наистина голяма.

Мобилното приложение към Fofo трябва да изтеглите в iPhone на най-новата версия на iOS. После се регистрирайте и мобилния телефон ще ви подкани за тест на вашата кожа. Всички инструкции са в приложението. Уредът оценява колко е хидратирана вашата кожа и нейната възраст. После ви информира за продължителността на почистване на отделните части на лицето (лява и дясна, чело и нос). Всяка част се почиства с кръгови движения в продължение на 15 секунди.Благодарение на Foreo открих модерната ера за почистване на лицето и затова много се радвам. Незабавен ефект определено не се вижда, но след няколко седмици ще забележите разликата. Кожата е по-гладка и по-хидратирана.

Верoника К.

Моята Fofo има почетно място в банята, за да е пред очите и подръка. След всяка употреба я почиствам с измиване с хладка вода и леко подсушавам с кърпа. След този приблизително половин минутен ритуал я връщам на полицата в банята. Ако някога пътувам, Foreo е с мен в малка платнена торбичка.

Благодарение на тази звукова почистваща четка се научих на всекидневен ритуал, който с Foreo не отнема много време. Трябва да отбележа, че цялостно моята кожа изглежда здрава. Тя е по-ясна, наистина по-изпъната и по-гладка. По-малко се проявява проблемната омазняваща се Т-зона.

Като цяло съм максимално доволна от Foreo! Продуктите на FOREO наистина са забавни. Техният дизайн, лесната употреба и ефективност са супер.

Хелена Г.

Ползвам уреда Fofo едва от седмица, и то само вечер. Но вече мога да констатирам, че той красиво почиства и озарява моята кожа, която през лятото непрестанно бе изложена на слънчевите лъчи. Лесно отстрани мъртвите клетки и така кожата е много по-приятна на допир. След дългия ден неговото ползване е и приятен релаксиращ ритуал. Досега за почистване на лицето съм ползвала класически почистващи четки. Fofo ме изненада повече от приятно. Както със своята големина, така и благодарение на силиконовото покритие, лесно се поддържа. Красиво и приятно почиства кожата, без никакви зачервявания или неприятно усещане. Fofo е практична хай-тек играчка, която обикнах!