Преминете към основното съдържание

С бюти колекциите Notino красотата винаги е толкова близо до вас

12.02.2021 г.

Notino

Прочитане за 5 минути

Често ли срещате неразбиране у хората около вас по отношение на манията ви по различни бюти аксесоари, грим, или просто по високите ви изисквания към тези продукти?

 Със сигурност не сте само вие – красотата трябва да носи радост на човека и който не се интересува от това, никога няма да го разбере. За нас е огромно щастие, че имаме възможността да създаваме оригинални продукти за тези от вас, които не се задоволяват с малко и за които светът на красотата е също толкова забавен, колкото и за нас. Какво могат да ви предложат Notino колекциите?

Четки за грим, които издържат

Notino Wooden Collection

Ако искате да направите наистина качествен и красив грим за себе си или за другиго, със сигурност ще са ви нужни удобни четки. Комплектът четки Notino Wooden Collection позволява да изпъкнат най-добрите страни на продуктите за красота, а освен това увеличава колекцията ви с нови попълнения.

Четките са синтетични, но със структурата си наподобяват естествени влакна – ето защо можете да ги използвате за продукти под формата на пудра или крем. Дръжката е от орехово дърво и е специално създадена така, че перфектно да приляга в ръката ви.

Искате да обогатите колекцията си само с две-три четки? Това не е проблем, защото всяка от тях може да се поръча поотделно. Със сигурност ви препоръчваме да опитате Notino четката за пудра или четката за фон дьо тен – благодарение на формата, твърдостта и гъстотата си, те ви гарантират удобно нанасяне и страхотно покритие без нежелано размазване.

Notino Master Collection

Също толкова добре ще се сработите и с комплектите Master Collection. Ще оцените тези колекции най-вече, когато сте на път, благодарение на супер практичния комплект за пътуване Notino. Комплектът от шест четки за лице, очи и вежди може да бъде спасителният помощник в дамската ви чанта, който да извадите на работа или докато тичате между следобедния фитнес и вечерната среща.

Не трябва да се притеснявате, че няма да успеете да намерите четката в чантата си – част от комплекта е и стилен несесер, в който можете да скриете и няколко must-have продукта. Ако пък не обичате „да влачите“ прекалено много неща, а държите и на порядъка в чантата си, опитайте мултифункционална четка Master Collection.

Master Collection ще ви допадне и ако все още не сте свикнали да нанасяте фон дьо тена с четка. Достатъчно е само да навлажните Notino гъбичката за фон дьо тен и после да нанесете продукта с леко притискане.

НАШИЯТ СЪВЕТ: Можете да подпомогнете сияйния си външен вид още преди фон дьо тенът да докосне кожата ви. Благодарение на сатенената нощна маска Notino Luxe Collection ще се радвате на качествен сън, а заедно с това и на грижа за околоочната зона. Защото в маската можете да пъхнете охладени гел възглавнички – бъдете сигурни, че скоро ще забравите за отеклите очи.

Елегантни бюти аксесоари

Луксозният аксесоар не е задължително дизайнерска дамска чанта, още по-малко в света на красотата. Макар че с чантата не сте много далеч от истината, защото, кой не би искал да съхранява любимите си гримове стилно и едновременно с това практично?

Notino Elite Collection Small Pouch е наистина функционален и със сигурност няма да се срамувате да го извадите сред хора, точно обратното – ще искате да го показвате навсякъде. В този моден аксесоар ще влязат всички ваши задължителни продукти за красота.

Ако искате да имате под ръка не само помощници за грим, но и различни карти и други дребни вещи, например, поверете ги на пътната чантичка от Notino Classy Collection. Вътре ще намерите отделно джобче за карти и монети, което се вади, а благодарение на качествения цип нищо няма да се изсипе.

Мигновено и стилно спасение

В Notino Luxe Collection заложихме на непреходните тенденции при цветовете, каквито са черно и розово злато, и отново се съсредоточихме основно върху практичността. Така ще можете да увеличите колекцията си с невероятното Luxe Collection огледалце, което ще ви спаси винаги, когато искате да проверите или да коригирате грима си.

За през деня са изключително подходящи и Glamour Collection матиращите листчета. Ако кожата на лицето ви или в Т-зоната е по-мазна, със сигурност е добре да имате тази „застраховка“ в чантата си.

С комплекта за маникюр Notino Joy Collection, поставен в практичен и устойчив калъф, ще успеете да оформите ноктите си навсякъде и по всяко време. Така че – край на счупените нокти, които не ви дават мира през целия ден.

Е, решихте ли кой е новият продукт, който ще заеме мястото си пред тоалетката ви или направо в дамската чанта?