Преминете към основното съдържание

Пробвали ли сте ефектите на екстракта от охлюви? Не? Какво чакате още?

19.02.2015 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Марката Mizon, която е създадена в Южна Корея, стои зад производството на отличната натурална козметика, което се доказва и от факта, че тя е в момента най-продаваната марка на азиатския пазар. И полека лека започва да се налага и на европейския. Марката Mizon залага върху нетрадиционните суровини – филтрат от екстракт от охлюви или от змийска и пчелна отрова. Аз изпробвах серията Multi Function Formula, използваща ефектите от екстракта от охлюви за цялостна грижа за лице.

Защо точно екстракт от охлюви?

Слузта, която помага на охлювите да се движат, е богата на алантоин, гликолова киселина, колаген, витамини A, E и C и еластин и тези вещества оказват благоприятни ефекти върху кожата, а то мигновено. Продуктите на Mizon стимулират процесите регенерацията на кожата и предотвратяват образуването на бръчки и фините линии. Кожата е стегната, сияе от здраве и е естествено красива, при което видимо се подобрява структурата ѝ. За да ви докажа, че козметиката Mizon е действително отлична, изпробвах пет подбрани продукта и в статията по-долу може да прочетете моето мнение за тях.

Почистваща пяна Mizon Multi Function Formula е изключително нежна, съвършено почиства лицето, уеднаквява тена на кожата, стяга порите, а то веднага след употреба. Тя е действително приятна, прекрасно ухае, отлично се изплаква и кожата остава нежна и сияеща. Освен това, достатъчно е само малко количество, защото отлично се пени, затова една опаковка от 60 мл. Издържа действително дълго време.

Маската за лице против бръчки Mizon Original Skin Energy Snail ме заинтригува предимно с лесното нанасяне – в опаковката за еднократна употреба има плат с формата на лице и отвори за очи и устни, върху едната страна на който е нанесен дебел слой гел, съдържащ чудотворния филтрат от екстракт от охлюви (общо 74 %). Този плат трябва да сложите върху лицето, да премахнете фолиото, да го оставите да действа в продължение на 15-20 минути и след премахването на остатъците от гела, размажете добре по лицето. Маската стяга порите, уеднаквява тена на лицето и се бори срещу всички несъвършенства. Аз лично мога да потвърдя, че маската уеднакви тена на лицето и бе изключително приятна, но не установих никакви подобрения на несъвършенствата. Сигурно се налага, маската да се използва по-често, а аз я изпробвах само веднъж. Въпреки това вярвам, че ще бъде ефикасна, както и другите продукти на Mizon.

Регенериращият крем Mizon Multi Function Formula съдържа 92 % филтрат от екстракт от охлюви! Благодарение на това изключително бързо и интензивно регенерира кожата и премахва несъвършенствата. Аз използвам този крем вече доста дълго и мога да кажа, че кожата е нежна, озарена, порите стегнати. Освен това, моите колежки ми потвърдиха, че ги е възхитило това, че кремът изглажда кожата и същевременно изчезват и дребните белези от акне и други несъвършенства. Той е подходящ за всички видове кожа, а то предимно тази с бръчки и проблематичната. Добре е, кремът да се използва заедно с крема за околоочния контур от същата серия.

Кремът за околоочния контур Mizon Multi Function Formula е поставен в практична туба и изглажда околоочния контур, той е много нежен, свеж (леко охлажда) и попива отлично. Използвайте го заедно с регенериращия крем и по този начин ще постигнете цялостна грижа против бръчки.

BB кремът Mizon Multi Function Formula е изключително лек, отлично попива и уеднаквява тена на кожата и прикрива малките несъвършенства. Въпреки, че консистенцията му е много лека, прикриващите способности са доста добри, и след употреба вашата кожа ще сияе от здраве. Същевременно този крем, благодарение на филтрата от екстракт от охлюви изглажда кожата, регенерира я, подмладява и подсилва.

Мартина