Преминете към основното съдържание

ОТКРИЙТЕ СВОЯ СОБСТВЕН ПЪТ с BOSS Alive

7.04.2021 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

В свят, в който пътят към самореализация е по-разнообразен от всякога, всяка съвременна жена има възможност да бъде свободната и женствена личност, която иска да бъде.

 Вдъхновявайки жизнена нова посока, BOSS ALIVE Парфюмна вода и BOSS Alive Тоалетна вода въплъщават желанията и стремежа на съвременните жени да живеят пълноценно.

Вдъхновени от смели жени

Новият женски аромат, вдъхновен от смели жени, BOSS ALIVE се определя с пристрастяващата си женственост, магнетизъм и сила - характеристики, които BOSS Woman черпи всеки ден, докато създава собствената си дефиниция за успех.

Завладяваща и оптимистична, смесваща меки и деликатни нотки, тоалетната вода BOSS ALIVE оставя диря от радостна енергия.

Искрящите пикантни връхни нотки излъчват радост, докато флоралният акорд на магнолия и жасмин самбак разкрива сияйна женственост. Контрастиращата основа съчетава дървесни нотки с градински чай и мъх, за да добави щрих от вътрешна увереност и сила.

Живите нотки на ябълка се смесват с енергичния и тръпчив касис, с погалената от слънцето слива и с топлата канела, за да изразят сладкия и плодов характер на аромата и да ни напомнят, че ако живеем енергично, животът може да бъде източник на безкрайно щастие.

Орнамент от розово злато обгражда стъклената бутилка като бижу, докато меката и деликатна розова тоалетна вода улавя светлината, отразяваща модерната весела природа на тоалетна вода ALIVE.