Кой е Хуго и защо е Бос

22 декември 2017 г.Notino
Първоначално фабриката за униформи, основана след Първата световна война от Hugo Boss, започва да се формира като модна марка в истинския смисъл едва след 1945 година.

И то под ръководството на Eugen Holy (Ойген Холи), племенник на Hugo Boss. Тогава марката започва да произвежда качествени костюми. Умението за качествено шиене на мъжки облекла се усъвършенства поколение след поколение, докато през 1977 година, придобива търговска международна запазена марка и става световен лидер в модата. Компанията Hugo Boss все още е със седалище в Метцинген, близо до Щутгарт и сътрудничи с успешни спортисти в тениса, голфа и дори със състезатели от Формула 1 с марката Boss Green.

Най-красивите аромати от работилницата на Hugo Boss

Hugo Boss представя на света своя първи аромат с названието „Boss Number One for men“ през 1985 година. От тогава асортиментът се разширява и наброява повече от 83 мъжки и дамски аромати, включително например „Hugo Woman“, „Boss Femme“, „Boss Nuit“, „Hugo Energise“, „Boss Orange“, „Hugo The Collection“, „Boss Jour“, „Boss in Motion“, „Hugo XX и XY“ и много други.

Особено непреходните аромати, като например „Boss Bottled“, се интерпретират чрез кампании със силни, успешни и галантни мъже, като Gerard Butler (Джерард Бътлър), Chris Hemsworth (Крис Хемсуърт) и Ryan Reynolds (Райън Рейнолдс) с послание към днешните мъже. Посланиците на „Boss Bottled“ признават, че делата са по-важни от думите. Героят днес винаги държи на думата си и неговото послание са честност и почтеност, защото успех без почтеност не означава нищо. Говорят и за това, че мъжът е по-добър, не поради богатството. А именно поради неговото отношение към околните, от които не търси печалба. Марката призовава към идеята, че живеем чрез вещите които придобиваме, но нашият живот има смисъл само тогава, когато даваме нещо в замяна.

Важно за кампанията на „Boss Bottled“ е искането на повече и постигането му с всекидневна упоритост и целенасоченост. Накратко, да бъде днешният герой. И това е точно онова, което марката Hugo Boss признава в своята същност. Тя не само шие висококачествени костюми с усет към детайла. В рекламите се появяват силни и успешни мъже, облечени в тях. Икони, герои, любимци. Но, най-вече на света се предава важно послание: Не е цел стремежа към успеха, а сам да бъдеш успеха. С тази идея се ражда красивият аромат „Boss Bottled, който благодарение на своята популярност е в няколко варианта.

„Boss Bottled“ е елегантен мъжки аромат, популярен още от своето представяне през 1998 година. Главата ухае с есенциите на слива, ябълка, цитрусови плодове и свеж бергамот. Сексапил на аромата придават екстрактите на греещ карамфил, канела и махагон. Кедровото и сандаловото дърво, в съчетание с ванилия, ветивер и нетрадиционно маслиново дърво, изграждат здрава база на аромата, който има наистина впечатляваща издръжливост. От Hugo Bosse не се очаква нищо по-малко съвършено и качествено като изпълнение. Този аромат перфектно откроява уникалната личност на всеки мъж.

Историята на аромата „The Scent“ е по-пикантна. В кампаниите не участват мъже в съвършени костюми с твърди принципи, които виждаме в клиповете за „Boss Bottled“, а вместо това се разкрива, какво се крие под тях. Заснета е двойка в луксозна домашна обстановка и нейният копнеж и интимност. Парфюмната вода Hugo Boss „The Scent Intense“ е базирана на това, че обонянието е едно от най-чувствените осезания. За да впечатлим човек, често не ни трябват думи.

И така „The Scent Intense for Him, е идеална композиция за чувствения и стилен мъж. Стилът е това, което сме и както се проявяваме. А ароматът е красив завършек, който създава цялостното впечатление. Уханията като „The Scent“ умеят да придават сексапил, сила и смелост. Греещата комбинация на кардамон и леко острия джинджифил се откриват в рядката Oncoba spinosa и лавандула. Композицията на аромата е закотвен в чувствения коктейл на кожа, дървесини и сладка ванилия.

Парфюмът за мъже прекрасно допълвадамският аромат „The Scent Intense for Her.“ Това съблазнително, цветно-плодово ухание е обвито от прекрасен розово-златен флакон. То има проста композиция на фрезия, праскова, какао и османтус, и ухае наистина деликатно.

Със своите аромати Hugo Boss призовава мъжете да узнаят какви всъщност са, и да имат решимостта да го покажат на околния свят. И може би днешните мъже наистина се нуждаят от такава неразрушима и упорита подкрепа от една от най-емблематичните марки на света. И затова Hugo е за нас истински Boss.

Прочетете повече