Преминете към основното съдържание

Искате ли да изглеждате като принцеса на сватбата си? Подготвихме упътване как да го направите!

23.05.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Гледате със затаен дъх кралските сватби? Иска ви се в най-важния ви ден да се почувствате като Катрин, принцесата на Уелс, или като холивудската звезда Грейс Кели, когато се омъжва за принца на Монако Рение III? Да? Значи сватбената грим визия на принцеса е точно за вас. Подходяща е за всички романтични дами, копнеещи за разкош.

Сватбен грим за принцеси

Сватбеният грим с визия на принцеса определено не трябва да бъде минималистичен. Не забравяйте, разбира се, за перфектната кожа на лицето, изравнена с качествен фон дьо тен и матирана с пудра. По скулите нанесете розов руж, защото принцесите винаги изглеждат свежи и отпочинали. И не забравяйте за перфектно оформените вежди.

Ако залагате на максимализма, не изключвайте и опушения грим за сватбата. По-малко понякога не е най-добрият вариант. Това означава, че спокойно можете да нанесете тъмнокафяви или сиви сенки за очи върху клепачите. И да не се притеснявате да продължите очната линия към веждите. Устните ще изглеждат страхотно в телесно червило. Чувствате ли се вече като принцеса?

За сватба като на принцеса ще ви трябват

Сватбена прическа като на принцеса

Ако все още не се чувствате като принцеса, със сватбената прическа всичко ще си дойде на мястото. Навийте косата с маша или преса за коса за по-добра текстура. Сплетете косата над челото, за да изглежда като корона. Хванете останалата коса в елегантна опашка, която разрешете старателно с четка за коса, за да може вълните перфектно да се наместят и да изглеждат оформени.

Как да изберем рокля за принцеса

Сватбената рокля като на принцеса е възможно най-романтичната и най-разкошната. Прилепнал корсаж, декориран с шевици, перли или кристали, деколте във формата на сърце и огромна бухнала пола. За това копнее сърцето ви, ако искате да изглеждате като принцеса. Не забравяйте и за булото, което може да бъде украсено с дантела, но най важното е да е дълго. Като шлейф! 

Визията на принцеса не е за всекиго, но ако е грижливо обмислена и изпълнена, за нея ще се говори години наред. А вие искате точно това!