Преминете към основното съдържание

Just Cavalli - темперамент, движение и страст

12.03.2013 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Харесвате ли уникалната марка за парфюми Roberto Cavalli? Ако това е така не пропускайте новия аромат - Roberto Cavalli Just Cavalli, който обединяжа женската чувственост, провокативност и сексапил!

Парфюма е вдъхновен от повика на природата в града. Жената, която използва аромата Just Cavalli ще се обгради с аура на неустоима сладка младост, която ще изпълни въздуха. 

Парфюма е изключителен и няма да можете нито да му избягате нито да му устоите. Миризмата е перфектния магнит за мъже и успява да подбуди в тях безкрайно желание. Бъдете изкусителна! Новият парфюм Just Cavalli от 2013г. на популярната марка Roberto Cavalli е създаден специално за жените, които не се притесняват да бъдат себе си, не се боят от любовни приключения, умеят да действат и са страстни. 

Уникалната композиция на аромата напомня за удоволствието от лова и съблазняването, за флирта. Като цяло парфюма е по-подходящ за млади жени, идеален е за всички жени, които си търсшт, нов и свеж пролетен аромат.

Вълшебния парфюм за разкрива с тонове екзотично нероли, последвани от планинско портокалово дърво. Сърцето съдържа Таитянското цвете тиаре и палисандрово дърво. Цялата ароматна композиция е много силна, но същевременно и свежа, което я прави подходяща за целодневно ползване. Аромата и е достатъчно интересен, което го прави добър и за вечерни срещи, в които ще допълни атмосферата. Парфюма е подходящ и за диви партита или социални събития, като ще повиши интензитета на флиртуването.

Шишето на парфюма е създадено специално да подчертава женствеността. Направено е с елементи от розово дърво и златен метал. Големия контраст между тези различни материали и цветове е приятен, както за окото, така и на допир. Змийската кожа напомня за близост и за животински инстинкт. Това е един доста смел и забележителен дизайн на флакона. Лице на аромата е модела Georgia May Jagger, която участва и в рекламната кампания.

Марката за парфюми Roberto Cavalli е известна със своята индивидуалност, креативност и изключителност. Изразено отношението към живота и по- специално уникалния начин на живот. Опитайте новите аромати Just Cavalli , които най- вероятно ще се превърнат в легенди през вечността. Бъдете игриви изкусителка, която обича да дразни и провокира! Насладете се на истинската радост от съблазняването и се насладите на всеки миг от живота си в най-пълна степен! Just Cavalli е аромат без задръжки. Покажете се на света!