Преминете към основното съдържание

Изберете най-оригиналните коледни подаръци за „Secret Santa“

30.11.2017 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Правенето на подаръци е една от световните традиции, която всички споделяме, независимо от това какъв празник празнуваме. Вероятно вече обмисляте подаръците на своите близки и приятели. Все повече се разширява дошлата от Запада забавна традиция да се подаряват подаръци и в групи, например между колегите. Трябва да дадем подаръка на човека, когото сме избрали при жребия. Искате ли полезни съвети за избора на подходящите коледни подаръци за играта „Secret Santa“? Нашите идеи ще ви помогнат, независимо кой ви се е паднал.

Каква е същността на „Secret Santa“?

Играта „Secret Santa“ често се играе от членовете на семейството, между приятели и предимно с колегите на работа. При тази традиция всеки от групата си избира някой друг, на когото ще направи подарък, като този избор остава таен. След като подаръците са раздадени, приятелите и колегите се опитват да познаят от кого са получили своя подарък! При тази игра е важно да познаете какъв тип е човекът, когото сте избрали при жребия, за да избегнете гаф. Като правило, подаръкът не трябва да е прекалено личен, твърде евтин или обратно - доста скъп.

За вашия шеф

Изборът за шефа в играта може да бъде провокиращ. Но не се страхувайте! Определено няма да сгрешите с подарък, който може да се ползва в къщи, заедно със семейството или е предназначен за офиса. Изберете луксозна ароматна свещ, изглеждаща красиво в опаковката, която перфектно ще украси неговото бюро. Погледнете ароматните свещи от линията Bath & Body Works, например „Paris Café“!

За вашите колеги

И за колегите ролята на „Secret Santa“ не е лесна, защото може да не познавате техния вкус. Но дори и в случай, че го знаете, личен подарък при публичното раздаване няма да изглежда добре. Безопасен избор са подаръци, подходящи за офиса, например кремове или декоративни предмети. Този антибактериален гел за ръце от линията Bath & Body Works с коледна тематика е отличен подарък, подходящ за всеки.

За приятелката

Ако купувате подарък за своите близки или най-добрите приятели, подходящ е изборът на нещо по-лично. Не е необходимо да се прекалява и да се купува твърде скъп или специфичен подарък, от който останалите ще се чувстват неловко. Покажете на своите приятели, че наистина сте се постарали и сте избрали нещо специално само за тях. За приятелката може да препоръчаме например палитрата от 18 сенки за очи “Galaxy Chic” на марката BHcosmetics.

За мама

Ако в играта на „Secret Santа“ изберете своята майка, можете да направите забавен, чаровен, сантиментален или практичен подарък. Ако имате усещането, че мама вече има всичко необходимо, подарете й нещо, което никога не е имала или опитвала. Пробвайте многофункционалното сухо масло за коса, тяло и лице на Nuxe. Това е луксозен продукт, идеален за хладните и сухи зимни месеци!

За татко

Подаръкът за татко е затруднителен, защото изглежда, че винаги си пожелава само най-потребното. При избора приложете хитрина и се насочете към нещо, за което сте убедени, че той ще използва. Нашият любимец е пастата за зъби Mediblanc Professional Whitening, която ще направи усмивката му по-ярка и блестяща за празниците!

За сестра ми

Подарете на сестра си нещо, което ще й хареса! Купете козметика, която ще обикне, например специален пакет за грим, като този от Maybelline. Козметичният пакет „The Falsies“ е чудесен подарък, който ще бъде оценен отвсяка девойка. Или повече обича парфюмите? Тогава опитайте парфюмите „Love Addict“ на Victoria's Secret!

За брат ми

В играта „Secret Santа“ сте избрали брат си, но нямате понятие какво да му подарите? Изберете нещо практично, което наистина ще му допадне! Нашият съвет е комплект за бръснене Fusion Proglide от Gillette.

За роднини

Що се отнася до далечните роднини, ние обикновено не знаем техните вкусове и нямаме представа какво притежават. Опитайте да им купите подарък, който е луксозен и едновременно приемлив, като например унисекс аромат. Всички наши унисекс аромати ще намерите тук.

Подарък за непознат

Ако в правилата на играта, вашата задача е да изберете подарък за човек, когото не познавате, препоръчваме да купите нещо, което се харесва от всеки, но едновременно привлича вниманието и предизвиква интерес. Например избелващата паста за зъби „Black Is White“ от Curaprox. Можете да бъдете сигурни, че ще изненадате останалите и че за вашия подарък ще се говори най-много!