Преминете към основното съдържание

Есенни нокти 2020: хубавите неща са прости

21.10.2020 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Вече сте прибрали летните дрехи и сте ги сменили с есенен гардероб? Направете същото и с комплекта си за маникюр.

Подготвили сме за вас идеи за нокти, които ще завладеят тази есен и които ни харесват най-много. Тази година есенните нокти са семпли, секси и определено ще подчертаят есенната ви визия и настроение.

Чувствено омбре

Един от трендовете при ноктите за 2020 определено е омбре, което не е нищо ново, но този сезон се връща в най-съблазнителната комбинация. Можете ли да си представите нещо по-женствено от червено и черно? Ако искате да привлечете вниманието от пръв поглед, изборът е ясен.

Първо нанесете лака Essie в нюанс Licorine до половината нокът и го оставете леко да изсъхне. След това можете да продължите с червения слой. Намерете някаква стара гъбичка за фон дьо тен, с която вече искате да се разделите, и нанесете върху нея Essie Forever Yummy. Само гъбичката може да гарантира истински омбре ефект! С потупване нанесете внимателно лака върху горната половина на ноктите и отново оставете да изсъхне. За да се прелеят лаковете красиво завършете целия „ритуал омбре“ със слой прозрачен лак.

Една точка стига

Точно така! Толкова малко е достатъчно, за да доведете до съвършенство ноктите си през есен 2020. Ако не харесвате особено ярък маникюр, изберете от широката гама nude нюанси, които после да доукрасите с един дребен детайл. Процедурата е наистина проста, но вниманието към вашите нокти е гарантирано.

Нанесете лака Yves Saint Laurent La Laque Couture в цвят Beige Léger върху цялата повърхност на ноктите и оставете да изсъхне. След това се съсредоточете върху детайла и поставете върху nude лака черна точка. За да постигнете наистина стилни есенни нокти през 2020, точката трябва да бъде възможно най-малка. Затова вземете тънка четчица, а ако нямате – използвайте клечка за зъби. Нанесете точката възможно най-близко до основата на нокътя с лак La Laque Couture, този път с цвят Noir Over Noir.

Металически отблясъци

За да бъдат ноктите ви истински шик, дайте им малко блясък! В комплекта металически лакове NOBEA Metal ще откриете цели четири красиви есенни цвята – остава само да решите дали имате настроение за студени или за топли тонове.

Със сигурност обаче не е необходимо да се ограничаване само с един цвят. Можете спокойно да си поиграете с тях и на една ръка да използвате няколко цвята. Така или иначе резултатът ще бъдат тренди нокти. За да бъде лакът наистина наситен и по-устойчив, нанесете върху целите нокти два слоя. Вашият есенен маникюр няма нужда от нищо повече.

Пастелна есен

Сигурно свързвате тези цветове по-скоро с летните месеци, но и през този сезон пастелните нокти могат да бъдат вдъхновение за вас – те преживяха края на лятото и влязоха и в есенните трендове! И така можете да разнообразите есенните месеци и с по-цветен маникюр. Има голям брой красив пастелни нюанси, но на нас най-много ни харесва Amethyst от OPI Nail Lacquer. Така че не се страхувайте – и с такива цветове можете да създадете най-красивите есенни нокти!

Класическо бордо

Ако пък искате да се потопите в по-тъмни тонове и да направите ноктите си през есента по-ярки, опитайте секси бордо маникюр. Какво е най-важното при тъмния лак? Трябва да е здрав! Със сигурност ви е познато чувството, когато късче лак се обели и изведнъж това става най-важното нещо. Затова трябва да изпробвате безконкурентната трайност на лака Lancôme Le Vernis – нюанс A L'opéra определено ще привлече не само вашето внимание, но и това на околните.

Каки нюанси

Сред есенните цветове маникюр тази година еднозначно се нарежда и кафяво-зеленото или каки. Не се страхувайте да го изпробвате, можете да избирате от повече или по-малко ярки варианти! Благодарение на лака Nails Inc. Gel Effect ще постигнете също така перфектен гел ефект, а с нюанса Hyde Park Court красивият есенен гел маникюр е готов за минути.

Коя есенна тенденция ви заинтригува най-много? А може би вече дори сте изпробвали нещо? Пишете в коментарите.