Преминете към основното съдържание

CK EVERYONE: Чиста автентичност

6.02.2020 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Calvin Klein представя CK EVERYONE: първият чист унисекс аромат на марката, създаден с грижа за околната среда.

Времената се менят – и новото поколение е дало на света усещане за свеж и жизнерадостен начин на живот. Важното сега не са етикетите и класификациите „дамски“ или „мъжки“, а безграничната автентичност, индивидуалност и цялостност, опровергаващи стереотипите и социалните норми. Неудовлетворени от статуквото, съвременните млади хора ценят и съзнателно се стремят към екологичен, устойчив начин на живот, за да направят нашата планета по-добро място за живеене.

В името на младите хора и вдъхновен от намеренията им за решителна, но и пълна със смисъл провокация, известният майстор парфюмер Алберто Морилас създаде визионерски цитрусов аромат, който съчетава органичен портокал, чувствено пачули, кедър и хрупкав джинджифил за надполово усещане на истинска и пълна откровеност. Със свежите си акорди син чай и чистите си водни нотки лекият дневен парфюм носи усещане за индивидуалност, засилено от свободно приобщаване и лишено от предразсъдъци участие в най-разнообразни общности.

Представителен за своето време, CK EVERYONE изразява позицията на младите на съзнателно, съвременно отношение към устойчивия начин на живот. Дизайнерският унисекс аромат е изцяло растителен – той съдържа съставки от естествен произход, a опаковката му е направена от рециклирани материали, които могат отново да бъдат рециклирани, след като се отстрани помпата.

В съвременния свят, кипящ от младежка енергия и развълнуван от културен подем, границите са отстъпили място на искреното отношение към себе си и другите. Прегърнете чистата автентичност и изразете идентичността си чрез новия аромат на CK.

CK EVERYONE: Обичам всичко в себе си

Със съчетанието от свеж цитрусов аромат на портокал, чувствено пачули и дълбоки дървесни нотки новият парфюм на CK създава чисто, откровено, дълбоко надполово усещане.