Преминете към основното съдържание

CC крем – знаете ли какво е това?

27.08.2013 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

CC крем – знаете ли какво е това?

Чували ли сте за новият крем CC? Ако не, то прочетете следващата статия, в която ще научите всичко за новото явление в декоративната козметика, което за кратко време успя да превземе всички жени по целия свят!

Каква е разликата между BB и CC крем?

Не толкова отдавна на пазара се появиха, вече популярните днес ББ кремове. Тяхното предимство е, че - перфектно овлажняват кожата и съдържат основната база за грим, избелител и слънчев филтър. Използването на BB крем е много практично, лесно и бързо. Всичко важно за кожата може да се намери в една тубичка. ББ кремовете добре се нанасят на кожата и лицето изглежда много естествено - защото той се радва от голям брой жени, свикнали да го използват почти ежедневно. Въпреки че, BB крема има много големи възможности, за съжаление той е подходящ само за кожата, която не страда от видими несъвършенства като пъпки или тъмни кръгове под очите. Поради тази причина за перфектен външен вид, освен ББ кремове, трябва да използвате коректор или малко класически грим. Козметичната индустрия се развива непрекъснато и се движи напред. Производители на декоративна козметика решиха, че недостатъкът на BB крема, ще бъде решен и през 2013 г. на пазара се появиха първите кремове CC, които могат да отговорят на всички изисквания за добра защита и подхранване на кожата.

Отлично покритие и подхранващи свойства!

Уникалността на новия CC крем (Colour Control или Colour Correction) се крие във факта, че в допълнение към всички големи предимства и съставки, познати от ББ кремовете, те са с много по-лека и трайна текстура, която се откроява с по-добри възможности, обхващащи голяма обединяваща сила. CC кремът съдържа уникални подхранващи вещества, като витамин C. Някои CC кремове съдържат специални анти-стареещи съставки и са подходящи за по-зряла кожа.

Опитайте новия крем CC от Max Factor!

С ексклузивният CC крем идва тази година на пазара и от популярнaтa професионална марка Max Factor, която винаги се откроява със своите качествени продукти. Новият крем Max Factor Colour Correcting Cream CC сам по себе си отлично съчетава грим, подхранване и коригиране на недостатъците на кожата веднага след нанасяне. Резултатът е здравословен, естествен и сияен вид на кожата без видими несъвършенства.

Max Factor Colour Correcting Cream CC съдържа ексклузивни натурални съставки като екстракт от дива роза, екстракт от краставица и морски зърнастец. CC крема овлажнява уеднаквява кожата Ви, докато я предпазва от слънчевата светлина със специален SPF 10-ти фактор.

С използването на CC крем ще имате винаги бърз и лесен грим, без продължително нанасяне на крем, грим и коректор. CC кремът ще Ви спести много време, той се побира във всяка чанта, не само в ежедневието, но и при пътуване. Със CC крем ще сте красива във всяка ситуация, всеки ден. Не бихте могли да си представите деня без грим.