Преминете към основното съдържание

Обожаваме Shiseido. Познавате ли бестселърите на марката?

6.03.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Направете крачката към света на сияйната красота с марката Shiseido. Тя е известна с иновативните си формули, носещи отпечатъка на японското наследство. Предлага холистичен подход в грижата за кожата на лицето и събира заедно науката и традицията. Така създава продукти, които поддържат кожата на лицето в най-добрата възможна кондиция – обгрижена и озарена.

Можете да изберете от луксозните продукти за почистване на лицето серумите или кремовете, които наистина ще ви поглезят. Накратко, ако искате да имате по младежки сияйна кожа, която допълва самочувствието ви, опитайте някои от бестселърите на Shiseido – а защо не и всичките! От какво можете да избирате?

Shiseido Ultimune

Най-продаваният серум на марката Shiseido? Определено Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate. На всеки седем секунди по света се продава по един такъв. И това съвсем не е учудващо. Цялата колекция Shiseido Ultimune е насочена към укрепване на защитната бариера, предпазваща кожата на лицето от неблагоприятни влияния. Сърцето на колекцията е Ultimune Complex™, ексклузивен комплекс, съдържащ българска роза и екстракт от дрожди, който стяга кожата и подпомага нейната устойчивост.

Shiseido Benefiance

Колекцията продукти Shiseido Benefiance за красиво изпъната кожа на лицето съдържа ReNeura Technology™, която със забележителна скорост редуцира бръчките. Стимулира продукцията на колаген и еластин, като по този начин стяга и изглажда кожата. Опитайте например дневния и нощен крем Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched, който дълготрайно хидратира кожата и я оставя озарена, еластична и младежка.

Луксозна грижа за кожата на лицето

Shiseido Vital Perfection

Ако ви измъчва увиснала кожа без ясни контури, трябва да пробвате колекцията Shiseido Vital Perfection. Благодарение на технологията SafflowerRED™ се насочва точно към увисналата кожа, дълбоките бръчки и тъмните кръгове. С помощта на технологията ReNeuraRED™ пък кожата се регенерира по-бързо и трайно. Освен серуми и кремове серията съдържа и невероятната стягаща маска Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Face Mask, която за десет минути прави истински чудеса. Най-добре е да я тествате преди някое важно събитие, на което искате да изглеждате абсолютно перфектно.

Какво си струва да пробвате

Shiseido Men

Shiseido не забравя и за мъжете, защото, ако искате да се чувствате уверени и свежи, здравата кожа на лицето е ключова. Колекцията Shiseido Men е разработена така, че да удовлетвори специфичните нужди на мъжката кожа. Технологията Tsubaki™ укрепва защитната функция на кожата и я регенерира.

За да постигнете най-добри резултати, си изградете енергизиращ и хидратиращ ритуал с помощта на почистващата пяна Shiseido Men Face Cleanser, с въздушния серум Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate и лекия крем Shiseido Men Energizing Moisturizing Extra Light Fluid. Не се притеснявайте, тези бестселъри не оставят лепкаво усещане, само хидратирана, здрава кожа на лицето.

Ще енергизират мъжката кожа

Коя от сериите за грижа на Shiseido ви впечатли най-много? Или ще ги комбинирате? Ние сме за!