Преминете към основното съдържание

A Drop d'Issey Rain – новият аромат от Issey Miyake

27.06.2022 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Японската марка Issey Miyake има своето запазено място в света на парфюмите! Тя вече е представила на пазара няколко уникални аромата, които в продължение на дълги години се радват на изключително одобрение. Само си спомнете невероятния, неповторим парфюм L'Eau D'Issey – и до днес жените по целия свят го обожават. Честно казано, аз не бих пропуснала и мъжката версия на този аромат – L'Eau D'Issey Pour Homme. В началото може да ви се стори, че е типично мъжки парфюм, но благодарение на лекия, свеж аромат, могат да го ползват и дамите.

Горещата новина от Issey Miyake е ароматът Issey Miyake A Drop d'Issey Rain! Идеален е за лятото – свеж, завладяващ и чувствен. Вярвам, че този аромат ще спечели поддръжниците си, защото е наистина божествен!

Issey Miyake, легендарна марка в света на модата и парфюмите

Хайде да се запознаем по-отблизо с марката Issey Miyake, защото историята ѝ е наистина интересна. Issey Miyake е японски бранд, който се появява в Токио през 1970 година. Първоначално основната му насоченост е към модата – защото основателят му е легендарният днес моден дизайнер Исей Мияке (Issey Miyake). Между другото, Issey Miyake е роден през 1938 г. в Хирошима и именно там преживява ядрената катастрофа през войната.

От 1992 г. едноименната модна марка започва да представя и парфюми, през същата година на пазара излиза и така обичаният емблематичен парфюм L'Eau D'Issey, който печели истинска слава на целия бранд. 

Продукти

A Drop d'Issey Rain, свеж, летен нов аромат от Issey Miyake

И вие ли обичате леките, свежи, но същевременно чувствени аромати? Значи новият Issey Miyake A Drop d'Issey Rain е правилният избор за вас! Аромат, който ви обгръща в свежест, носи ви усещане за чистота и собствена уникалност. Този парфюм ме спечели напълно, той е напълно уникален, не може да се сравни с никой друг аромат.

Благодарение на лекотата си парфюмната вода Issey Miyake A Drop d'Issey Rain е идеална за всеки ден, но сега, в топлото лятно време наистина ще ѝ се насладите. В уханието се сливат цветни и акватични нотки, а люлякът, който изгражда сърцето на аромата, е просто невероятен. Можете ли вече да си представите божествения аромат на този парфюм?

Базата на парфюма е изградена върху нотки на сандалово дърво, които създават усещане за чувственост. Главата на парфюма е съставката aqual™, благодарение на която вдишвате свежестта и лекотата на морето.

В своята цялост резултатът е наистина много приятен аромат, който съвършено кореспондира с неповторимата атмосфера на горещите летни вечери.

Опитайте и друга парфюмна козметика от серията Drop d'Issey

Ароматът A Drop d'Issey Rain се допълва и от друга парфюмна козметика, която подчертава интензивността на преживяването от това ухание.
Опитайте например Issey Miyake A Drop d'Issey, приятно парфюмирано мляко за тяло, което придава на кожата ви мекота, нежност и неповторим аромат!

Друг продукт от тази серия е и душ гелът Issey Miyake A Drop d'Issey! Също ароматизира съвършено кожата ви, а после в комбинация с парфюма резултатът е наистина изключителен!

Опитайте новия свеж летен аромат Issey Miyake A Drop d'Issey Rain, влюбете се!