Преминете към основното съдържание

Жив Корал – цветът на 2019 година

15.01.2019 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Може би вече знаете, че в началото на всяка година американската компания Pantone избира един цвят, който да бъде актуален през текущата година.

Тази традиция стартира през 2000-та година и до днес всички водещи брандове разработват продукти, отговарящи на модните тенденции. Разбира се, има и много критици всяка година, негодуващи от актуалния цвят, но това не спира производителите в модния бранш да приветстват новите тенденции с продукти, именно в избрания от Pantone цвят.

Все още не знаете кой ще бъде цветът на 2019 година? Противоположен на ултравиолетовия Pantone цвят за 2018 година, тази година актуалният нюанс е „Жив Корал”. Сам, той говори за себе си и за това, което можете да очаквате от него. Цвят изпълнен с енергия, живот и позитивизъм.

Кои са първите продукти в цвят „Жив Корал”, които можем да добавим в козметичната ни чантичка?

Разбира се, че първо прибягваме към декоративната козметика. Устните Ви могат да бъдат изключително предизвикателни с ултра матиращото течно червило в коралов нюанс Yves Saint Laurent Tatouage Couture. Друг луксозен представител на течните червила е Dior Dior Addict Lip Tattoo. Искате да имате устни нежни като кадифе? Е, този продукт придава ефект на по-плътни, сочни и меки устни.

За да има цялостният Ви грим нежен и привлекателен завършек, можете да се доверите и на кораловия нюанс на матов кремообразен руж Maybelline Dream Matte Blush. А, защо да не го съчетаете и със сенки за очи в същия цвят? Ако не можете да откриете такъв нюанс във Вашата палитра, то не е лошо да я обогатите. Нашето предложение е палитрата Makeup Revolution Life On the Dance Floor.

Нов Pantone цвят на 2019 – нов цвят и за ноктите Ви!

Бързо да си вдигнат ръката тези от Вас, които могат ежедневно да попълват палитрата си лакове за нокти! Никога не омръзва нали? А и тази година коралът е много добро попадение за лак за нокти. Е, за да Ви спестим малко търсене, ето го и него – бързосъхнещия лак Rimmel 60 Seconds Flip Flop. Той може да бъде и перфектен малък подарък за Вашата приятелка, майка или сестра, а за да го допълните можете да добавите и продукт, който подхранва растежа на ноктите Sally Hansen Maximum Growth.

Подарък в цвят Корал…

Като заговорихме за подаръци, няма да е лошо да Ви дам идеи за няколко такива, нали? Ако наближава рожденият Ви ден, защо пък да не се поглезите? Всеки път, когато съм пред дилема, дали да си направя този подарък или не, се питам – нима не го заслужавам? Разбира се, че да! И тази година съм си набелязала невероятния дамски парфюм Lancôme La Vie Est Belle. Опияняващият му сладък, плодово- цветен аромат със сигурност ще впечатли всяка дама, която го притежава.

Ако пък се нуждаете от идея за практичен дамски подарък, то можете да се доверите на хидратиращия крем за очи против отоци и тъмни кръгове с опаковка в коралов цвят Clinique All About Eyes Rich. Само ние жените можем да си правим взаимно такива практични подаръци, нали? А ако се нуждаете от още вдъхновение, може да го почерпите от статията за коралова грим визия в блога на Денина Мартин.

Е, както се казва – нова година, нов късмет! Аз ще допълня – нов цвят, нови продукти и нови поводи за радост и усмивки! Новото начало за мен винаги е вещаело нещо по-добро и по-хубаво. Желая Ви и при вас да е така!