Преминете към основното съдържание

Какво могат охлювите, змиите и пчелите да направят с нашата кожа?

14.08.2014 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Змийската отрова, пчелните екстракти и екстрактите от охлюви все повече се използват в козметичната индустрия като съставки особено в кремовете за лице. Те могат ефективно да изгладят бръчките и дори се наричат естествен ботокс. Независимо от това, тези вещества не изглеждат подходящи за Вас и за Вашето лице. Може би тази статия ще Ви убеди, че на техните благоприятни ефекти се радват много известни личности.

Кремове с екстракт от охлюв използва и Кейти Холмс

Особеностите на екстракта от охлюви, които се използват в съставките за производството на козметични продукти са открити в Южна Америка. Френски лекар е установил, че там работниците, които си изкарват прехраната чрез събиране на охлюви, имали необичайно меки ръце и че те бързо се излекували от драскотини и други наранявания.Въз основа на лабораторен анализ на екстракт от охлюв е установено, че слузта е много богата на вещества, важни за здравето на кожата, като алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина и витамини A, E и C.

Какви ефекти има екстракта от охлюви?

Хидратира. А както знаем, когато кожата е хидратирана, тя е без бръчки.

Забавя стареенето на кожата. Поради високата концентрация на еластин и колаген.

Подмладява кожата, изглажда бръчките и намалява появата на пигментни петна.

Има лечебни свойства, които помагат за изчезване на белези и стрии.

Не дразни кожата. Следователно, продуктите с екстракт от охлюв може да бъдат използвани за страдащите от алергии и хора с чувствителна кожа.

Ние Ви препоръчваме гел с екстракт от охлюв Diet Esthetic Vit Vit.

Пчелен екстракт и змийска отрова дори и за най-дълбоките бръчки

Пчелните ужилвания или ухапвания от змии със сигурност не са от най-приятните изживявания за всеки, но ако жило от пчела или змийска отрова попадне по един или друг начин в тялото ни, то това може да има и благотворен ефект за нас. Пчелните екстракти, които са част от кремовете играят интензивна роля в борбата с бръчките. Apitoxin е вещество, което омекотява кожата и изглажда бръчките.Това вещество увеличава циркулацията на кръвта, където се прилага и повишава естественото производство на колаген и еластин. Кремовете, съдържащи пчелни екстракти се използват от херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Така че опитайте го и Вие. Тоник за всички типове кожа Diet Esthetic Bee Venom.

Змийската отрова напоследък е станала много популярна съставка в козметичната индустрия, защото тя изглажда бръчките ефективно и при редовна употреба на кремове, съдържащи тези съставки дори и най-дълбоките бръчки, особено в областта на челото,около очите и устата се изглаждат. Всъщност предотвратява свиването на мускулите и по този начин изглажда кожата като ботокс. Такива продукти използва и Кейт Мос, която за своите 40-те години изглежда като на двайсет. Чувствайте се свободни да използвате змийска отрова в дневния и нощен крем против бръчки със змийска отрова Babaria Snake Venom.