Преминете към основното съдържание

Актуални нюанси и модели летен маникюр 2019

20.06.2019 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Красивият маникюр винаги прави впечатление и носи усещане за подреденост, чистота и атрактивност.

 Но как да бъдем винаги с актуален дизайн и цвят на ноктите? Следете модните тенденции за всеки сезон и винаги ще бъдете „в крак“.

Лятото е символ на свежест, топлина и горещо излъчване. Такива трябва да бъдат и летните ви нокти. През 2019 година модните дизайнери ни съветват да наблегнем на светлите, блестящи, неутрални тонове или тъмни тонове с матиращ ефект. Това разнообразие на цвят на ноктите позволява всяка от вас да избере тези нюанси, които най-добре отговарят на визията й.

ЕЖЕДНЕВИЕ

Когато става въпрос за ежедневен маникюр, най-добре е да наблегнете на телесните нюанси модерни това лято. Sally Hansen Miracle Gel™ в летен цвят Birthday Suit е един страхотен гел лак, който можете да ползвате без UV лампа. Съчетайте го с много нежна и семпла декорация. Всякакъв вид цветчета биха подхождали чудесно!

Maybelline Forever Strong Super Stay 7 Days в нюанс Hot Salsa също е едно горещо предложение за летен лак за нокти. Свеж, топъл и атрактивен! Подходящ както за горещите летни вечери, така и за офиса. Можете да го съчетаете с изключително актуалния модел тази година на „преливащи“ нокти. Изберете друг цвят силно контрастиращ лак за нокти, като например пастелния Sally Hansen Salon Pink Pong цвят и декорирайте маникюра. Резултатът ще е изключително нежен и актуален!

А ако търсите свеж летен лак за нокти, който да съчетаете с блясък, то Rimmel 60 Seconds By Rita Ora в нюанс Glaston Berry ще ви допадне със сигурност. Освен с блясък, можете да декорирате и с бял или някакъв друг летен свеж цвят.

СТИЛНА ЗА ВСЕКИ ЛЕТЕН ПОВОД

Както вече споменахме матиращият ефект, съчетан върху тъмен цвят ще е изключително модерна комбинация това лято. Ако търсите най-добрия лак за нокти в любимия ви червен отенък – вижте Catrice ICONails в нюанс Caught On The Red Carpet. Можете да оставите тази комбинация чиста, без никакви декорации и ще се насладите на красивия си маникюр подходящ за „червения килим.“

ЦВЕТОВЕ, НА КОИТО ДА РАЗЧИТАТЕ ПРЕЗ ЛЯТО 2019

• Нюанси за синьото и зеленото – цветовете на морето, небето и водата

• Плажни цветове – пясъчно, оранжево, жълто

• Пастелни и неутрални тонове

• Червено- винаги секси и атрактивен цвят