Преминете към основното съдържание

3 топ тренди маникюра, които ще ви харесат за 2024 г.

2.01.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Подготвили сме за вас най-горещите тенденции в областта на маникюра за 2024 г., които ще освежат света на красотата. Смели орнаменти, цветове или минималистични елементи предлагат безкрайни възможности за най-красивите модни нокти на годината!

Почерпете вдъхновение в експлозиите от цветове, матовите повърхности или креативните детайли и придайте на ноктите си индивидуален стил. Ако сте готови да изпробвате нещо ново и да внесете в живота си малко екстравагантност, разгледайте топ маникюрите за 2024 година, които ще освежат вашата визия и ще ви вдъхнат голяма доза самочувствие.

Графични нокти

Графичните нокти ще се харесат на всеки минималист. Такъв е например модният дизайнер Jason Wu (Джейсън Ву), който е избрал този въздействащ, но семпъл стил за тренди ноктите на своите модели. Върху чиста лъскава или матова повърхност се редуват тънки чертички и точки, които изглеждат изключително ефектно.

Този стил поставя акцент върху прецизността на изпълнението и перфектните детайли. Използва чисти линии, геометрични форми и минималистична цветна палитра. Затова той е идеален за тези, които предпочитат безупречен стил без излишна помпозност. А ако не сте такъв минималист, можете да озарите графиката с по-ярки цветове лакове за нокти.

За графичен маникюр ще ви трябват

Животински мотиви

За някои животинските мотиви са прекалени, но трябва да се примирите с факта, че винаги ги е имало, има ги и ще ги има. Разбира се, няма да ви караме веднага да си купите клин с тигрова шарка, но защо да не си позволите малко екстравагантност под формата на тренди маникюр за 2024 г.? 

В TikTok и instagram е популярно всичко в този стил, от леопардови точки, през райета на зебра до змийска кожа. Или пък можете да си нарисувате крила на пеперуда или коруба на костенурка, и то в приглушени или неонови цветове. Наистина не е необходимо да се ограничавате. Ако нямате смелост за животински мотиви, може да жертвате на олтара на модата само един нокът – и ще видите, че стилът ще ви хареса.

За животински мотиви на ноктите са ви необходими

Вълнички? Вълнички!

Какво се разбира под понятието вълнички? На английски се използва изразът „swirl nails“. Ще се развихрите ли с нас? Върху ноктите, разбира се! Този абстрактен дизайн буквално взриви социалните мрежи и те не могат да му се нарадват. Това са най-страхотните нокти за 2024 г.!

Можете да изберете обикновени тънички вълнички в неутрални цветове върху чиста основа. Но можете да подходите с повече размах и да изрисувате върху ноктите си ярки вълнички с различни ширини, дължини и форми

За маникюр в стил swirl nails са ви необходими

Какъв ще бъде вашият маникюр през 2024 г.? Ние в нашата редакция със сигурност ще изпробваме всички тези тренди маникюри! И освен това задължително ще снимаме за вас ръководства как да се справите с тези нови тенденции самостоятелно у дома.