Преминете към основното съдържание

Попитахме мъжете, какви парфюми харесват да долавят върху жените.

12.10.2023 г.

Veronika Kucera

Прочитане за 3 минути

Ароматите имат невероятната способност да подчертават нашата индивидуалност, но и да оставят трайно впечатление у останалите. Дори след дълго време ги свързваме с конкретни спомени и хора в живота ни. А когато избирате най-вече сами за себе си, замисляли ли сте се някога над това, дали вашият избор ще ухае така невероятно и за партньора ви или за някого, когото в момента се опитвате да впечатлите?

Разкрихме най-добрите дамски парфюми, харесвани от мъжете! Кои според тях са просто неустоими и трябва задължително да направите част от колекцията си?

Chloe Nomade Absolu de Parfum

Представете си, че се отправяте на спонтанно приключение, наслаждавате се на абсолютната свобода и очаквате неочакваното! Точно това въплъщава Chloe Nomade Absolu de Parfum. В този аромат се преплитат акорди на дъбов мъх и слива мирабела, които изграждат землист и същевременно женствен аромат. Комбинацията им привлича мъжете, защото разпръсква наоколо усещане за увереност и независимост – а кой може да е по-привлекателен от уверената в себе си и спонтанна жена? 

Calvin Klein CK Everyone

Сред парфюмите, които мъжете харесват да долавят върху жените, съвсем закономерно трябва да има унисекс аромат и това е Calvin Klein CK Everyone! Мъжете харесват този аромат върху жените, тъй като, казано накратко, е готин и младежки… А може би и защото не им пречи това, че в края на вечерта усещат същото ухание и от самите себе си. От него се излъчва аура на достъпност, така че, ако се готвите за интимна вечеря или пък за любовна среща, можете да направите първата стъпка именно с аромата си! 

Mugler Angel Nova

Ако търсите аромат, който може да улови вашата самоувереност и смелостта ви да се гмурвате в непознатото, Mugler Angel Nova е единственият възможен избор. Съчетанието от сияйни нотки на малина, роза и дървесни акорди го превръща в модерен парфюм, който ви придава очарование и запалва искрата! Съвсем не е учудващо, че различните варианти на аромата Angel са с нас толкова дълго – той наистина е уникален. И именно тази необикновеност е онова, което привлича мъжете. От Angel Nova струи еманципираност и дързост, които ни позволяват да оставим трайна ароматна следа, където и да се появим!

Свежи аромати с оттенък на свобода

Guerlain Shalimar

Този емблематичен парфюм въплъщава неподвластната на времето елегантност, затова отдавна пленява сърцата ни с ориенталските нотки на ванилия, ирис и бергамот. Неговата изтънченост го превръща в още един аромат, който мъжете обожават да усещат върху жените. Guerlain Shalimar ви носи усещане за женственост и съблазнителност, благодарение на които можете да се насладите на перфектната романтична вечер с половинката си. 

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum улавя същността на свободата и себеизразяването. Представлява хармонична смес от лавандула, портокалов цвят и ванилия, която създава около вас аура на лукс. Мъжете са пленени от съблазнителното очарование и чувствените нюанси, на които трудно могат да устоят. 

Чувственост и женственост на първо място

Дамските аромати, които мъжете харесват да долавят върху жените, със сигурност са много повече! Приемаме тези като представителна извадка и напомняне, че всяко ухание притежава огромна мощ и допълва характера ви. Затова избирайте внимателно!