Преминете към основното съдържание

Знаехте ли, че и боята може да заздрави косата?

12.09.2013 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Копнеете ли за боя за коса, която ще боядисва перфектно косата Ви и ще премахне нежеланите щети, цвят и мирис. Опитайте изключителната боя от новата серия Olia от Garnier, която представлява абсолютна революция в домашното боядисване!

Нова технология за боядисване на коса

Новата технология в боите за коса Garnier Olia е уникална със своята революционна технология ODS (Oil Delivery System), която се основава на нетната мощност на естествените масла.

Цветовете ще Ви изненадат с кадифена текстура, която има лесно приложение и очарова с приятния си аромат на цветя! Патентованото масло в състава на косата видимо и допълнително подхранва и подобрява качеството на косата. Цветът по този начин действа като подхранваща маска за коса!

Силата на гамата от цветове на боята Olia и натуралните масла изцяло промени целия процес на боядисване. Уникалните технологии са защитени с двадесет и два патента и не съдържат амоняк, който е заместен от алкалния сегмент MEA. Амонякът, който се съдържа във всички други бои за коса, дразни кожата на главата, вреди на косата и има неприятна миризма по време на прилагане.

Когато се прилага боя Garnier Olia обаче, този проблем трябва да бъде решен! Цветовете на Olia съдържат висока концентрация на етерични масла от цвете камелия, слънчоглед и страст, които дават на косата Ви най-висока плътност и интензивност на цвета. Освен това гарантират 100% покритие на белите коси и придават на косата мекота и изключителен блясък. Масленото съдържание в цвета заема до 60%!

Очарователни нюанси

Очарователното голямо разнообразие от цветови нюанси на Garnier Olia предлага 25 богати и ярки цветове, които дават на косата Ви невероятни нюанси.

Можете да избирате от седем ослепителни и ярки нюанси на русото, последвани от два силни и ярки нюанса на червено, осем ярки и завладяващ нюанси на кафявото. Налице е също така изключителен нюанс на тъмночервен цвят и на три интензивни черни цвята. Интензивна грижа за косата!

Чрез използването на боя Olia косата ще е перфектно поддържана и подхранена без ненужното увреждане, което възниква в резултат на боядисването. Маслото действа както вътре, така и на повърхността на косъма, като допълнително засилва неговата структура. След боядисване косата ще има интензивен цвят, но също така ще бъде и по-мека на допир. Когато се боядисвате в домашни условия, това е нов опит и преживяване. Косата ще запази цвета си, ще остане красива и с прекрасен аромат на естествени флорални масла.