Завладяващи есенни свещи и аромати за дома: Идеалната атмосфера е гарантирана!

12 октомври 2020 г.Notino
Обичате ли да се наслаждавате на топлината на дома, докато листата на дърветата жълтеят и падат на земята под напора на влажния и студен вятър?

За да се отдадете изцяло на тази атмосфера, сме избрали за вас най-добрите есенни аромати за дома. Със сигурност ще се влюбите в петте уникални есенни свещи! Ще се уверите, че щом запалите тази, която според вас е „най“, бързо ще забравите за дъждовното есенно време навън.

Горяща камина

Не можете да устоите на дървесния аромат? Значи Woodwick Trilogy Cozy Cabin е есенната свещ за вас. Ако пък обичате и звука на пукащо в камината дърво, със сигурност ще ви допадне, че свещта е с дървен фитил, който при горене напомня на този звук. Тя може да гори от 30 до 40 часа.

Аромат на есен

Сякаш в спомените си се връщате към есенните следобеди, прекарани на гости при баба… Ако обичате невероятния аромат на бабината камина, ще оцените свещта DW Home Brushed Suede. Тя събира в себе си ухание на велур, примесено с дървесен аромат. Освен това, минималистичният дизайн ще освежи всеки „хюге“ интериор.

Вълшебна вечер

Идеалният есенен аромат включва мирта, бадеми и подправки. И вие ли мислите така? Тогава внесете в стаята си късче от северната митология чрез свещта Smells Like Spells Norse Magic Mimir с дървен фитил, чиято спиритична сила ще омагьоса с хармонична атмосфера дома ви благодарение на композицията си от сандалово дърво, мента и опиум. Тя е ръчно изработена от био соев восък и може да гори до 40 часа.

Сладка точка

Няма съмнение, че най-сладкият аромат сред избора ни за есенни свещи е този на Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamon, която може да гори до 60 часа. Тя ви примамва с уханната си база, състояща се от кедър, ванилия, кремави нотки и гуаяк Кой би устоял на такъв сладкиш, който, освен всичко друго, няма никакви калории?

Есенни аромати, сътворени от каталитична лампа

Може би за вас свещите не са начинът да придадете на дома си приятния аромат, който желаете. А опитахте ли вече с каталитична лампа? Ashleigh & Burwood London Dragon's Eye действа именно на принципа на каталитичната реакция и гори без пламък. Тя ефективно освежава и почиства въздуха в цялото помещение, а освен това се превръща в дизайнерски аксесоар за всеки дом.

Парфюм за дома ви

Ако търсите и друга алтернатива на свещите, можете да изберете ароматизиращия дифузер с пръчици и есенно ухание Woodwick Vanilla Bean, който ще ви очарова с ваниловите си нотки, комбинирани със аромат при печене на бисквитка и захарна тръстика. Лесно ще нагодите интензитета според собствения си вкус – колкото повече пръчици поставяте в дифузера, толкова по-силен аромат ще получите. Същия ефект ще постигнете и ако от време на време завъртате потопените пръчици.

Нашият СЪВЕТ: Искате опияняващият есенен аромат да се носи и от гардероба или в колата ви? Поглезете се с невероятния микс от бергамот, евкалипт и кедър, който излъчват ароматизираните карти Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain.

Коя есенна свещ или аромат успяват да подобрят настроението ви? Или имате други трикове за това, как да постигнете желаната атмосфера на уют в дома си през този сезон?

Прочетете повече