Преминете към основното съдържание

Тази година никакъв стрес! Можете да купите тези супер коледни подаръци още сега

16.10.2023 г.

Jana Uhlir

Прочитане за 3 минути

Колко коледни подаръка успяхте да купите вече? Някои са готови с почти всичко, даже са ги опаковали, други ще поддържат адреналина до двадесет и трети декември. Подготвихме за вас идеи за най-добрите подаръци, благодарение на които ще се насладите на дните преди Рождество в спокойно настроение и с чаша вино в ръка.

Коледа без парфюм? Мисията невъзможна

Коледните празници по традиция се свързват с аромат на борови иглички, току-що изпечени сладки и портокали, но и на нов парфюм. А тази година офертата е наистина богата: майка ви или друга ваша близка дама определено ще се зарадват на ванилената новост Burberry Goddess, която ще пробуди спящата в тях лъвица – защото ароматът е символ на гордост, свобода и женска сила. Любимият ви съпруг или баща ви ще бъдат възхитени от цветното ухание с изразителни дървесни акорди Yves Saint Laurent MYSLF

Ароматни изненади под елхата

Заложете на иконите сред козметичните продукти

Изборът на подходяща козметика може да се окаже костелив орех, ако не познавате бюти фаворитите на човека, на когото правите подарък. Затова заложете на доказаните козметични хитове, които обичните хора не биха си купили сами и които няма да ги разочароват! Ние по никакъв начин не бихме пропуснали подаръчния комплект Nuxe Set 2023 A moment of Serenity с луксозно масло и ароматна свещ или подаръчния комплект за перфектна кожа на лицето Shiseido Essential Energy Holiday Kit.

Най-красивите подаръчни комплекти

В очакване на Дядо Коледа

Идеалният подарък за деня на свети Николай? Коледен календар! Тези, в които зад всяко прозорче се крие шоколад, чай или играчка, със сигурност са чудесни, но очите ви определено ще заблестят и от коледен календар, скрил различни продукти за разкрасяване, благодарение на които най-близките ви ще усетят магичната предколедна атмосфера с нови бюти придобивки: изберете Souletto Surprise Box или Essence Merry Everything & Happy Always? И не забравяйте за награда да подарите една такава красота и на себе си.

Изненади за всеки в дните преди Коледа

Подаръци за малки съкровища

Да видите радостта в детските очи край светещата елха – това е най-прекрасният подарък за нас, възрастните. Малките дами и господа ще бъдат омагьосани от тоалетната вода Avon Disney Frozen I, красивия комплект лакове за нокти за деца Nailmatic Kids, а можете да ги изненадате със супергероите в Marvel Avengers Set и кутията за храна Mepal Campus Cars Go.

За радост на децата

Ако със скъпата си половинка планирате страстно прекарване на празниците, хвърлете поглед и на предложенията ни от категория еротика. Вярно е, че Коледа трябва да е весела и щастлива, но защо да не е и малко по-страстна?

Вдъхновихте ли се? Тогава напред към покупките (може и от комфорта на дома и онлайн), дано сте заредени с достатъчно енергия и време, за да се насладите напълно на предколедната магия.