Преминете към основното съдържание

13-и декември: Дарявайте с усмивка всеки, тя е безплатна

13.12.2023 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Хайде днес да се смеем или поне да се усмихваме. Реакциите на околните си заслужават. Ще повдигнете не само своето настроение, но и това на околните.

Поставете си за цел да се смеете 

Знаете ли, че има йога на смеха, при която си поставяте за цел просто да се смеете? Дори и когато не ви е до смях. След това ще усетите прилив на освобождаваща енергия, а накрая ще се смеете истински. Може да я опитате, но ще бъде много по-ефективно, ако още от сутринта сами си поставите за цел да се усмихвате. Просто мислете за това как ъглите на устните ви трябва да сочат нагоре. Нарочно изпробвайте дали е вярна поговорката, че усмивката ни прави по-щастливи! 

Ако напоследък се справяте трудно и ви е тежко да успеете с всичко до Бъдни вечер, започнете систематично да се събуждате с мисълта, че първата ви задача е буквално да си сложите усмивка на лицето. След това химията в тялото ви ще направи чудеса. Започват да се отделят хормони на щастието, които наистина ще повишат настроението ви.   

А за да бъде усмивката ви още по-сияйна, включете и ритуал за избелване на зъбите! Качествената избелваща паста за зъби е много важна.

Как да имате по-сияйна усмивка