Преминете към основното съдържание

3-ти декември: Масажирайте кожата и заредете тялото с енергия

3.12.2023 г.

Notino

Прочитане за 1 минута

Докато сте под душа или във ваната, не забравяйте четката за масаж или масажната ръкавица и с деликатни движения дарете тялото си с нужната доза енергия. Това е невероятен начин да премахнете мъртвите клетки от кожата и да ѝ позволите да засияе с цялата си прелест. И ще се почувствате като преродени!

За красотата и здравето на тялото и душата

Използването на четка и масажирането раздвижват кръвообращението, което за тялото и сетивата действа по-добре и от най-добрата енергийна напитка. Особено сутрин! Освен това третирането с четка успява са „сръчка“ лимфната система, която се грижи за отвеждането на замърсяванията и токсините вън от организма. За да може да работи, лимфата трябва да има откъде да циркулира.  

Без целулит за Коледа 

Това вероятно е горещото желание на много от вас, при това не само по празниците. Измъчва ли ви упорита портокалова кожа по бедрата и задните части? Не забравяйте, че вина за това (освен генетиката и храненето) може да има и състоянието на лимфната система. Ако тя стачкува, събудете я с движение, достатъчен прием на течности, както и с редовни масажи или използване на четка.

Най-добрият начин да масажираме кожата