Преминете към основното съдържание

ТОП коледните подаръци с грижа за кожата!

19.12.2022 г.

Veronika Kucera

Прочитане за 3 минути

Не обичате да разопаковате обичайните коледни пуловери и чорапи с еленчета под елхата? Ами тогава и вие не ги подарявайте! Качествената грижа за кожата като коледен подарък може и да е предизвикателство, но си струва да се хвърлите в него. Не се притеснявайте, няма да изглежда сякаш подсказвате на някого от близките си, че не изглежда по най-добрия начин… Грижата за кожата е по-скоро мил и личен подарък, с който давате да се разбере, че наистина ви интересува какво ще оцени човекът, който го получава. А също и кожата на лицето му. Избирайте от най-доброто!

За всички типове кожа на лицето

Искате да зарадвате с козметика най-добрата си приятелка или сестра си, но не сте уверени какъв тип е кожата на лицето ѝ? Избирайте козметика, която е подходяща за всички типове кожа на лицето. Така ще бъдете сигурни, че няма да се налага Дядо Коледа да връща подаръка обратно. И да, Дядо Коледа сте вие.

За красива зряла кожа на лицето 

Когато в разговорите с майка ви, баба ви или дори с най-добрата ви приятелка се появи темата за поредната свещичка на тортата, която е добавила тази година, значи е време да се намесите. Насочете се към анти-ейдж козметика и покажете на жените в живота си най-доброто, което могат да направят за кожата на лицето си. 

Подаръци за красива кожа

Благодарение на комплекса Life Plankton™ и на голямото количество подхранващи вещества, съдържащи се в него, със сигурност си струва да опитате нощния крем Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift. Освен оръжие срещу бръчките има и успокояващо действие, а това означава, че ще го понесе и чувствителната кожа на лицето. 

Ако искате да мотивирате за още по-интензивна битка с бръчките, под елхата трябва да сложите стягащия крем Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum. Защото съдържа най-големите звезди на грижата против бръчките! Комбинацията от хиалуронова киселина, витамин C, ниацинамид и ферулова киселина не само не позволява на бръчките да се настанят по лицето ви, но се грижи и за изравняването на тена и защитата от външни влияния. 

А какво да правим с мъжете?

А какво да правим с мъжете? 

Дали изобщо ще оценят козметичен подарък? Знаете, че да. Просто не си го признават, защото не е готино. И дори усмивката на баща ви или на партньора ви край елхата да не е прекалено широка, със сигурност ще ви благодарят в последствие, когато останете насаме. Или пък след като пробват продуктите и установят какво са изпускали толкова време! 

Ако вече сте минали нивото на начинаещите в козметиката, а освен това сте сигурни, че по-подходяща ще е грижата против бръчки, заложете на дневния регенериращ крем Biotherm Homme Force Supreme. Предназначен е специално за мъже над 40 години и основното му предимство е, че осигурява на кожата достатъчна хидратация, за да забави възможно най-дълго появата на бръчките! 

Вече знаете какви козметични подаръци да сложите под елхата за най-близките си. Само внимавайте да не се скарате за тях на Бъдни вечер!