Преминете към основното съдържание

20 години с ароматите For Her: Narciso Rodriguez не спира да омагьосва

14.08.2023 г.

Veronika Kucera

Прочитане за 3 минути

Можете ли да повярвате, че тази година се навършват две десетилетия от появата на парфюма For Her? Този емблематичен аромат издържа проверката на времето и продължава да стои на първо място в сърцата на някои от нас! И това изобщо не е учудващо. Дизайнерът Narciso Rodriguez създава аромата като възхвала на женското очарование, което го вдъхновява непрестанно. Кой ще е вашият аромат?

For Her в първоначалната си красота

Изминава толкова време, а парфюмната вода For Her не спира да ни удивлява! Защо? Защото е абсолютен пионер в света на ароматите и представя напълно нов стил сред шипровите парфюми. Благодарение на своята уникалност и минимализъм по отношение на съставките и дизайна на флакона, той се превърна в част от идентичността и доживотен ароматен подпис на много жени. 

Тоалетна вода For Her

След парфюма на изключителен успех се радва и тоалетната вода For Her, която е не по-малко въплъщение на женствеността и също както предшественика си се придържа основно към цветните и шипрови акорди. Този аромат е идеален за ежедневно носене и излъчва аурата на непринудена елегантност. 

От вечната елегантност до чувственото очарование

For Her Fleur Musc 

14 години по късно Narciso Rodriguez се връща с нова възхвала на женствеността под формата на For Her Fleur Musc и цветната ѝ елегантност. Комбинацията от роза, пачули и розов пипер създава жив и радостен аромат, който символизира духа на пролетта и излъчва позитивност – тя ще извира и от вас, ако му дадете шанс! 

For Her Pure Musc

Ако пък искате да направите почивка от уханията на цветя и търсите нежен, семпъл и въпреки това интересен аромат, ще се влюбите в For Her Pure Musc. Той е изграден на основа от мускус, подчертана от кашмирени акорди, портокалов цвят и жасмин. И след като ви омагьоса с чистите си съставки и външен вид, ще продължи да създава около вас съблазнителен воал. 

For Her Musc Noir

Ароматът For Her Musc Noir е предназначен за онези, които дръзват да приемат тъмната си страна: на кратко, по-декадентски и тайнствен аромат, допълващ типичния мускус със слива и велур. Подгответе се за това, че с този провокативен аромат ще освободите фаталната жена, скрита във вас! 

For Her Musc Noir Rose

И макар че всички аромати For Her са чувствени… Ако искате да съблазните някого дори със самото си присъствие, For Her Musc Noir Rose е парфюмът, който ще ви помогне да го сторите. Той е страстен, той е секси – също като вас и също като мигът, който можете да изживеете с него.

For Her Forever

Ако търсите аромат, улавящ същността на вечната любов, For Her Forever е въплъщение на безкрайната отдаденост. В този аромат мускусът се слива в прегръдка с акорди на гардения и жасмин, а комбинацията обещава връзка, която остава завинаги. А дали това ще бъде връзката с вашата половинка или само с емблематичния аромат, зависи единствено от вас.

Сега вече е достатъчно да изберете аромата For Her, който ви е „ушит по мярка“. Вдъхновете се и сами се превърнете във вдъхновение!