Преминете към основното съдържание

Подаръци за влюбени: Защо тази година да не изненадаме самите себе си?

27.01.2023 г.

Jana Uhlir

Прочитане за 3 минути

Преструваме ли се, когато казваме, че не искаме подарък за Свети Валентин, само за да бъдем разочаровани после, че наистина не сме получили нищо? Тази година на 14 февруари това няма да се случи, без значение дали отбелязвате или не признавате този празник. Защото сме подготвили за вас идеи за подаръци по случай Свети Валентин, с които спокойно можете да зарадвате самите себе си.

Шоколад, луксозни вечери, букети с рози, малко спокойствие или не празнувам деня на влюбените – това отговарят повечето жени, когато ги попитат какво искат за Свети Валентин. Когато попитаме мъжете, отговорите също са разнопосочни – собственоръчно изработен подарък, вечеря с пица в леглото, дейности на открито, масаж или любовна среща, планирана от началото до края от самата жена.

Без значение кой от вариантите ще изберете за деня или вечерта на Свети Валентин, сигурно е, че красивият жест на внимание ще зарадва всекиго. Дори и ако се държи като най-големия хейтър или хейтърка, които не искат да съобразяват нежните си чувства с календара. Защо тогава да не изберем като подарък за Свети Валентин. Пък било то и за нас самите?

Ароматни парфюми и романтична атмосфера

Парфюмът винаги носи радост на жената. Ние просто обожаваме ароматите! А ако са опаковани в подаръчен комплект заедно с мляко за тяло, почистващ гел или чантичка – няма място за колебание! С ароматите са свързани също арома дифузерите или свещите. Не само ухаят красиво, но създават романтична атмосфера и придават очарование на интериора. Това може да е началото на една чувствена вечер… Класическите мултифункционални масла глезят кожата, косата и лицето, а по-дръзките могат да заложат и на еротична играчка, която да задоволи напълно и други части на тялото.

Най-добрият подарък за Свети Валентин за жена

Доставете му радост

Ясно е, че вашият мъж ухае невероятно и без да ползва каквито и да е продукти, затова сте го избрали. Но с нов мъжки парфюм никога няма да сгрешите: без значение дали ще заложите на любимата му класика или ще пробвате нов аромат, който само подчертава неговата мъжественост и чувственост.

 А какво да изберем за Свети Валентин, ако вашият любим е достатъчно зареден с аромати? Ще го зарадва масажен уред за тяло (който спокойно можете да си разменяте), подаръчен комплект за брада или тяло, секси масло, което да добави щипка страст към вечерта на Свети Валентин… И макар със сигурност за любимия човек най-големият подарък да сте вие самите, изненадата под формата на подарък за Свети Валентин за мъж e още един красив израз на любов.

Най-добрият подарък за Свети Валентин за мъж

Празнувайте любовта и красотата си

Възнамерявате да отбележите деня на влюбените по грандиозен начин, или в момента сте необвързани и трескаво се подготвяте за среща? Във всеки от двата случая ще оцените луксозна спирала, издължаваща миглите ви до небесата, и класическото алено червило, което няма да се размаже и от най-страстните целувки. Добавете грижа от подаръчния комплект за околоочната зона и може да ви поискат лична карта, когато купувате вино за Свети Валентин. Озарете лицето си с емблематичния хайлайтър и позволете на перфектният комплект от шампоан, маска и масла за коса да се погрижи за това, гривата ви да е мека като коприна. Готови сме да празнуваме: да вдигнем тост за здравето и любовта!

Подчертават чара ви

Надяваме се, че сме ви вдъхновили при избора на подаръци за влюбени и не забравяйте с желание да празнувате любовта и през останалите 364 дни от годината