Преминете към основното съдържание

Filorga: Осигурете си хидратация, която наистина действа. Преди и след излагане на слънце!

9.06.2023 г.

Veronika Kucera

Прочитане за 4 минути

За да може на слънчевите лъчи да се насладите не само вие, но и кожата на лицето ви, не я измъчвайте и я хидратирайте старателно. Това ще възвърне свежия ѝ и младежки вид, а вие ще сияете дори и след дни, прекарани на слънце. За това ще ви помогне хидратиращата серия Filorga.

Почистване с хидратираща пяна

За да абсорбира кожата ви възможно най-добре всичко, което ѝ осигурите, най-напред трябва да я избавите от замърсяванията. Затова началото на всяка надлежна грижа за кожата започва с надлежно почистване! За него ще се погрижи почистващата пяна за сваляне на грим Filorga Foam Cleanser с хидратиращо действие.

Има консистенция на охлаждащ пяна, който е невероятно приятен особено през лятото. Достатъчно е за кратко леко да масажирате лицето и после да изплакнете пяната. Отстранява остатъците от грим и замърсявания, а съдържащата се хиалуронова киселина се грижи за старателната хидратация. 

Редовно ексфолиране

Ако нещо може да свали няколко години от външния ви вид, това е именно ексфолирането. Не вярвате ли? Значи нямате достатъчно опит с него. А това е жалко! Направете ексфолирането веднъж седмично част от рутината си и резултатът ще си струва. За по-добро абсорбиране на останалите продукти и цялостно младежки вид редовното отстраняване на мъртвите кожни клетки е важно.

Не чакайте и миг повече и включете в грижата си ексфолиращата маска против стареене на кожата Filorga Scrub & Mask с протеолитичен ензим, който подпомага беленето на мъртвите клетки. 

Достатъчно е да я нанесете върху чистата кожа на плътен слой, да масажирате лицето за минута и после да оставите да подейства за кратко. Маската има развиваща се структура - превръща се в пяна. Започват да се образуват мехурчета, които след около 10 минути отново изчезват. После остава само да изплакнете лицето. 

Хидратираща серия Filorga

Грижа с хиалуронова киселина 

След като почистите кожата и махнете от нея всичко непотребно, идва моментът, в който лицето е готово за порядъчна доза хидратация с дневния крем Filorga HYDRA-HYAL Hydrating Plumping Cream.

Защото той съдържа общо 5 типа хиалуронова киселина, а вие искате точно това! Освен това има супер лека консистенция и сутрин и вечер ще работи за омекотяване на текстурата на кожата ви, просто го оставете да направи това, което може. 

Сбогом на тъмните кръгове под очите

Дори и да полагаме необходимите грижи, безсънните нощи от време на време, за които има безброй причини, могат да изиграят наистина лоша шега на кожата ни. С тъмните кръгове под очите, които издават какво се е случило. В този случай запасите от околоочен крем Filorga Optim-Eyes са абсолютна необходимост!

Сутрин и вечер го потупвайте в зоната около очите с върховете на пръстите, а ако искате сутринта да ги събудите още повече, оставяйте крема в хладилника.

Сваляне на грим? Старателно, но деликатно

Също както отстраняването на мъртвите клетки, е много важно да отстранявате и грима. Добрата новина е, че мицеларната вода за сваляне на грим Filorga Cleansers не дава шанс дори и на най-малките остатъци от замърсявания и по този начин перфектно подготвя кожата за следващата хидратираща грижа. 

Интензивен ревитализиращ серум

Няма да е порядъчна хидратираща рутина без интензивен серум – какъв друг, ако не хидратиращ. Кожата на лицето ви ще се влюби в ревитализиращия серум Filorga NCEF Shot благодарение на специалния комплекс NCEF, разработен директно в Filorga, който съдържа 50 активни съставки! Този серум се използва в продължение на 10 дни, за да подобри качеството на кожата. 

СЪВЕТ: Не забравяйте, че серумът се нанася не само по лицето, но и по шията и деколтето. 

Накратко – хидратацията е основата за кожа, която изглежда здрава! Затова да не я превръщаме в стафида и да ѝ осигурим само най-доброто.