Преминете към основното съдържание

6 декември: Подаръци с Notino приложението и предколеден релакс

6.12.2023 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Днес технологиите успяват да имитират гласове и да полагат успешно изпити в университета, защо тогава да не им поверим пазаруването на подаръците за Коледа? Вие просто легнете под одеялото, отпуснете се, създайте си коледно настроение с албум на Майкъл Бубле (или предпочитате Синатра?) и отворете приложението на Notino. То ще се справи с коледните подаръци вместо вас.

Подаръци и заслужен масаж на само два клика

Не се опитвайте да ни заблудите – все още ви липсват няколко подаръка, но което е по-лошо, липсват ви и хрумванията за тях. Затова най-напред в мобилното приложение Notino отидете директно в категорията с идеи за подаръци, където ще откриете вдъхновение за дарове от Дядо Коледа, които ще зарадват всички членове на семейството ви. Не е нужно да решавате веднага, просто най-добрите идеи отиват в списъка с любими продукти, за да не забравите за тях. Не мислите ли, че ще ви дойде идеално и ново червило за Бъдни вечер? Вижте функцията „try on“ и веднага пробвайте кой нюанс ще ви стои най-добре. Ако вече сте избрали, остава само да поръчате и да чакате, докато куриерът позвъни на вратата. 

Поздравления, спестихте толкова време, че преди Коледа ще успеете да се поглезите с фризьор или масаж. И тук приложението Notino ще ви помогне и ще ви намери професионален салон близо до вас. Кой казва, че предколедната подготовка не може да мине спокойно?

Вдъхновения за коледни подаръци