Преминете към основното съдържание

Избрахме най-добрите подаръци за сестри и приятелки! Готови ли сте да тръгнете на лов за някой парфюм, бухнал крем или професионален грим?

20.10.2022 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Толкова много знаете една за друга! Поддържате се в добро и лошо, едната винаги ще направи всичко възможно за другата, но имате и периоди, в които трябва да се отдалечите за кратко (защото много хубаво не е на хубаво). Знаете какви са мечтите, желанията и вкусът на другата. Така че не би трябвало да е проблем да изберете най-добрия подарък за приятелка или да отгатнете какво иска да намери сестра ви под елхата. Подготвихме за вас най-добрите идеи!

Подарък от любов, подарък за радост


Насладете се на коледния шопинг за най-добрата приятелка или обичаната си сестра, сякаш сте на класическо дамско парти. Представете си, че отивате да пазарувате заедно и си припомнете любимите им цветове, името на последния им парфюм, помислете какви „вкусове“ харесват, когато става дума за ароматни свещи или душ гелове… и започнете да избирате. В най-добрия случай трябва предварително да определите финансовия си лимит и според съответния ценови обхват да търсите за сестра си или на-добрата си приятелка коледния подарък, който ще уцели в десетката!

Ароматен подарък за приятелка
Когато започнете да обмисляте какво да купите на сестра си или на най-добрата си приятелка, смело се гмурнете в света на ароматите. Парфюми? Тоалетни води? Избирайте според начина им на живот. Ако е „купонджийка“, спокойно заложете на тип парфюм с по-силна концентрация или на парфюмна вода, тоалетната вода е подходяща за училище, работа, изобщо за носене през деня.

ТОП дамски парфюми под елхата

Ухания според настроението или Аромати за дома
Тъй като ароматите никога не са достатъчно, помислете дали подходящият подарък не би могъл да е например ароматна свещ? Страхотни на външен вид и с божествено ухание – такива са и арома дифузерите. Наливате избрания течен аромат в стъкления съд, той постепенно се пропива в дървените пръчици, потопени в него, а уханието се разпростира из цялото помещение. 

А ако искате за подарък на най-добрата си приятелка или сестра си нещо наистина специално, не трябва да подминавате и каталичичните лампи, които освен да ароматизират пространството наоколо, благодарение на каталитичния си начин на горене премахват вирусите и бактериите във въздуха. 

Най-добрите интериорни аромати

Грижа за тялото, заредена с красота
Зимата е ключова при грижата за тялото, възползвайте се от това и потърсете именно грижа за тялото като подарък за най-добрата си приятелка или сестра си. Можете да ги зарадвате с продукти за банямляко за тяло, грижа за ръцете, пилинг, нещо за красива коса… Всичко, което носи в себе си обещанието да поглези сетивата така, както заслужават важните жени, които са ви близки!

Подаръци за красиво тяло

Кожа като на бебе и професионален грим
Всички полагаме най-големи грижи за кожата на лицето и грима си. Подхранваме лицето си, почистваме го старателно, следим кожата си, а когато става дума за макиаж, направо поглъщаме уроци по гримиране. Не казвайте, че и при вас не е така! Ето защо като подарък под елхата за най-добрата си приятелка или за сестра си спокойно можете да изберете нещо за разкрасяване на кожата, или пък да разгледате предложенията за декоративна козметика

Коледни бестселъри от грижата за лицето и декоративната козметика

Избрахте ли? На която и от тези идеи за подаръци на най-добрата приятелка или любимата сестра да се спрете, Дядо Коледа с радост ще ги извади от чувала си и ще ги остави под елхата за тях. Гарантираме ви!