Преминете към основното съдържание

Перфектно оформена прическа? Само с подходящ стайлинг

8.07.2020 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Мечтаете за божествено блестящи, бухнали къдрици, но косата ви е бледа и права като клечки? Копнеете за неустоима мека и права коса, но вашата винаги е хаотична и чорлава? Познато, нали? Най-вероятно още не сте намерили подходящия за вас стайлинг. Ние знаем, коя грижа за косата е най-добра!

Освободете косата от наносите на няколко слоя серум, гел, лак или пяна и постигнете мечтания вид с помощта на един единствен мултифункционален продукт. Знаем кой продукт улеснява сресването, кой ще ви създаде прическа, все едно току-що сте се върнали от плажа и кой ще изглади непослушната коса.

Какви са предимствата на мултифункционалния спрей?

Мултифункционалният спрей у дома ще ви послужи, когато не ви се иска да обработвате косата с различни продукти, а предпочитате грижа за косата „all in one“. Обикновено се нанася върху прясно измита, влажна или суха коса. Достатъчно е едно нанасяне и косата ви ще получи всичко, от което се нуждае от регенерацията на косъма, през хидратацията, до защита от топлината.

Мулти-грижа за боядисана коса

Лекият мултифункционален спрей L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrolще ви потрябва, ако редовно боядисвате косата си. Освен хидратация и блясък, ще придаде мекота и ще я предпази от накъдряне, както и от температура до 230°C.

Ревитализация на увредена коса

Специално внимание заслужава също така силно увредената коса, на която най-много ще помогне интензивна „терапия“ с щедра доза протеин. L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein е пълен с него и връща загубената жизненост на косата. Като бонус заздравява разцепените връхчета и се грижи за цялостната регенерация на косата.

Какво да правим с неподдаваща се на оформяне и суха коса?

Сигурно преди сте се опитвали да укротявате непослушната коса, която непрекъснато привлича статично електричество, с лак за коса, който обаче още повече я изсушава. Вместо с лак, опитайте с подхранващия и изглаждащ спрей без изплакване Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich с антистатично действие.

Здравата коса заслужава почивка

Дори косата, която изглежда превъзходно без каквито и да било особени усилия, от време на време трябва да се поглези. Изпробвайте хидратиращия спрей Biolage Essentials All-In-One с отпускарски аромат на кокос и сама ще видите как ви се отблагодарява с прекрасен блясък.

Нито помен от обем

Въпреки всички усилия, които полагате, за да постигнете възможно най-голям обем, косата ви е смачкана и безжизнена? Помогнете с леко стягащата мултифункционална грижа Shu Uemura Wonder Worker, която ще я повдигне още от корените.

Неустоимо гладка

Край на мъките с косата, която при всеки дъжд незабавно се накъдря и става абсолютно неподлежаща на сресване! Със серума Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish с дълготраен изглаждащ ефект, това никога повече няма да ви се случи.

Красотата на чупливата коса

Знаете ли, че чупливата коса може едновременно да се подчертае и изглади? Достатъчен е специалният изглаждащ балсам Wella Professionals Eimi Flowing Form с лека фиксация. Той запазва еластичността на къдриците, изглажда стърчащите косми и предотвратява накъсването им.

Запазете естествената текстура

Надяваме се, че не се срамувате от изразителната текстура на косата си и вместо да я потискате, се опитвате подобаващо да я покажете. Естествеността е хитът на годината! Подпомогнете къдриците си със спрея John Frieda Frizz Ease Dream Curls, който съдържа магнезий и хранителното масло от крамбе.

Като от плажа

Къдрите, които изглеждат така, сякаш току-що идвате от плажа, и тази година ще бъдат горещ летен хит. Създайте ги със спрей „sea salt“ Wella Professionals Eimi Ocean Spritz с лека фиксация.