Преминете към основното съдържание

Estée Lauder Double Wear: перфектен фон дьо тен през целия ден

28.08.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Фон дьо тенът Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place се задържа на първите места в класацията за най-продаван фон дьо тен още от 1997 г., когато е представен на пазара. Това съвсем не е учудващо, защото този дълготраен матиращ фон дьо тен няма да ви разочарова при никакви обстоятелства и вие ще изглеждате страхотно през целия ден и през цялата нощ.

Фон дьо тен за самочувствие

Фон дьо тенът Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place е известен с изключителното си покритие и издръжливост, които трудно ще откриете при конкуренцията. Разработен е така, че да скрива всички несъвършенства по кожата, да изравнява оттенъка ѝ и да ѝ придава копринено матов вид. Без проблеми устоява на пот, горещина и влага. 

Просто надеждна немазна основа за съвършения ви вид, която не избледнява, не се размазва и не изисква постоянни проверки пред огледалото. Самочувствие в едно шишенце – без значение дали отивате в офиса, на любовна среща или на вечеря в гореща лятна нощ. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place винаги крие гърба ви и ви осигурява сияйна кожа на лицето, която остава свежа и перфектна от сутрин до вечер. 

Изберете своя нюанс

Нюанси, подходящи за всички

Ако никога не сте успявали да намерите перфектния нюанс на фон дьо тена, с невероятните петдесет и пет различни нюанса на Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place определено няма да имате този проблем. Със сигурност ще изберете съвършения нюанс, независимо дали оттенъкът на кожата ви е студен, топъл или неутрален. 

Този фон дьо тен не само се слива перфектно с кожата на лицето ви, но същевременно подчертава естествената ви красота. Когато го нанесете по лицето, цветът му остава същият, докато не свалите грима си. Ето защо не трябва да се притеснявате, че в течение на деня фон дьо тенът ви ще посивее или ще придобие оранжев оттенък. Освен това изобщо не го усещате върху кожата си и не се налага да се грижите за него през деня.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place е просто фон дьо тен за всеки случай и за всеки нюанс на кожата. Ще го опитате ли и вие?