Преминете към основното съдържание

8-ми декември: Каним ви на божествено ухаеща вана. Дълга и ароматна

8.12.2023 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Ако искате да се отърсите от тежестта на дългия ден и едновременно с това да се погрижите за душевното си равновесие, опитайте ароматна вана. Дълга, уханна, с приятна музика? Няма нищо по-прекрасно!

Ако ще са масла, да са изцяло натурални 

Когато иде реч за ароматна вана, разбира се, можете да я напълните с ароматизирана пяна за вана, но този път ви предлагаме да изберете малко по-изискан начин и да се поглезите с истинска ароматерапия, пълна с етерични масла. От съществено значение е да заложите на изцяло натурални (никога синтетични) етерични масла. Когато ги вдъхнете, ще разберете защо е така. В този случай е важно да повярвате на интуицията си и спокойно да изберете едно или две. Това е предостатъчно. 

Лесна процедура, страхотен резултат 

После си пригответе 100 мл мляко и капнете в него най-много общо 10 капки от избраното масло или масла. Защото самите те няма да се смесят с водата, но млякото ще им помогне да се разтворят и да подействат. След ваната не бързайте за никъде и забравете за бърсането с кърпа. Само леко се подсушете и оставете ефектът на маслата да отшуми. Освен останалото, след този ритуал няма да ви се налага да се мажете с нищо допълнително, а върху кожата си ще имате приятен ароматен филм.

Направете си най-добрата ароматна вана