Преминете към основното съдържание

18 декември: Заредете се с енергията на пилинга с кафе

18.12.2023 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

В моментите, когато батериите ви са изтощени, а в същото време искате да направите нещо за красивата кожа на цялото тяло, имате нужда от пилинг с кафе! Това е все едно да зарадвате с еспресо всеки милиметър от кожата си. И наистина ще се почувствате радостни.

Прилив на нова енергия 

Не можете да се насладите на това с никой друг пилинг за тяло. Всичко, което обичате при пиенето на кафе, ще обичате и при нанасянето на пилинг с кафе. Това е цялостен ритуал, това е грижа, любов и буквално прилив на нова енергия.  

Смлените зърна кафе притежават точната грубост, която да свърши идеална работа и да премахне мъртвите частици кожа. Ароматът на кафе автоматично действа енергизиращо на сетивата ви. А може и това да е начинът да се влюбите в действието на кафето, ако обикновено не го пиете.   

Хидратация като бонус 

Пилингите с кафе често се комбинират с масла, най-вече с кокосово. След тази фантастична процедура сте сигурни, че излизате от душа или банята с наистина кадифено мека кожа, без да е необходимо допълнително мазане.  А как се използва пилингът с кафе? Нанесете го по мократа кожа на цялото тяло (избягвайте шията и лицето) и после леко масажирайте. Обърнете специално внимание на местата с груба и суха кожа. Изплакнете обилно след нанасяне. 

Най-добрият пилинг с кафе