Преминете към основното съдържание

Оригинален подарък под елхата за любимия ви брат или за най-добрия ви приятел? Тук има изпитани съвети, които ще зарадват всекиго!

31.10.2022 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Не е необходимо идеалният подарък за най-добрия ви приятел или подаръкът, с който искате да изненадате брат си, да струват половината ви заплата. Всъщност трябва само да знаете към какво да се ориентирате. А ние знаем! Е, ще започваме ли с покупките?

Избрахте ли подаръците за мама и баба? Татко и дядо също вече осигурени ли са с подаръци? Знаете с какво ще зарадвате сестра си и любимите приятелки? Чудесно. Значи остават само най-добрите приятели и братята. Само че… кои са най-добрите коледни подаръци точно за тях? Ако имаше един супер смарт супер консултант за подаръци, щеше да е по-лесно, нали? Най-важното е, че подаръците за брат ви или за приятелите трябва да бъдат оригинални!

Следващият за бръснене, моля


Разбира се! Всеки младеж, изискан господин и изобщо мъж трябва да се справя с брада и мустаци. Бръсне ли се? Супер. Но за да изберете подарък за най-добрия приятел или за брат си от тази категория, трябва да знаете дали се бръсне класически, тоест с ножче, евентуално с бръснач, или предпочита да заложи на по-бързата и семпла електрическа самобръсначка или на тример. Когато сте наясно с това, пред вас се разкрива богата палитра от важни за бръсненето продукти, често опаковани в супер подаръчни комплекти или лимитирани предложения. От ножчета, през бръсначи и кремове за бръснене, до високотехнологични самобръсначки. 

А какво да правите, ако брат ви или най-добрият ви приятел, след като бъдат внимателно поощрени, решат да си пуснат секси брада? Изберете им масла или четки за брада, а може би ще им хареса да получат специални таблетки за подпомагане на растежа на брадата (респективно и косата).

Какъв коледен подарък да изберем за брат си или за най-добрия си приятел

Boys & Beauty
Отдавна не важи това, че мъж, който се грижи за себе си, е посмешище. Точно обратното! Повече критики получава този, който подценява грижата за кожата и се държи така, сякаш точно той няма такова нещо като кожа на лицето. Защо тогава сред подаръците за приятеля си или коледната изненада за брат си да не сложите скришом и подходящ мъжки крем за лице? Маска за лице? Пилинг? Ако досега не са обръщали внимание на това, приемете го като възможност да им помогнете да поставят мъжката красота на по-предна позиция! Или лесно го обърнете на шега!

Най-добрите коледни подаръци за неговата кожа на лицето

2в1, 3в1, 4в1? Улеснете живота им!
Какво обичат всички мъже? Простотата. Затова, ако знаете, че най-добрият ви приятел или най-готиният брат на света просто не са хора, които ще използват за всяка част от тялото си адекватен крем, шампоан, гел…, улеснете живота им и изберете „мултифункционални“ подаръци, които събират заедно например душ гел, шампоан и балсам…

Какво да вземете на брат си за Коледа? А какви подаръци да предвидите за най-добрия си приятел?

Най-добрият коледен подарък? Пикантният!
След като се забавляваме с идеи за подаръците, с които да зарадвате за приятелите или брат си (ако, разбира се, вече са пораснали достатъчно), може пък да имате „топки“ да ги изненадате с нещо… по-пикантно? Дали пък вашият Дядо Коледа не би могъл да се насочи към интимната област, или директно да ги посъветва какво да правят „с инструмента“? И това е част от тялото, която иска своята грижа. И ако сме честни, често не я получава. Тук предлагаме само една идея за подарък (ако нямате нещо друго предвид), която със сигурност ще изненада и ще направи Коледа по-пъстра! 

Пикантни коледни подаръци за най-добрите приятели

Просто грабнете по нещо за всекиго!
Все още не е това, което искате? Не се отказвайте. Ако сте сигурни, че ще уцелите, спокойно изберете аромат като коледен подарък за брат си или за най-добрия си приятел. Може да заложите на някоя класика, може да потърсите и сред новите парфюми от есен 2022. Зависи единствено от вас. Но в никакъв случай не се притеснявайте! 

Ако брат ви или най-добрият ви приятел са пътешественици, изберете им хубава тоалетна чантичка, която да е с тях навсякъде по света. Можете да им подарите и правилните хранителни добавки, например нещо за спортисти, или еликсири, подпомагащи растежа на косата. Можете да завиете смело към еротичните играчки или да тръгнете в която и да е друга посока. Защото при коледния подарък също важи това, че е важно да го получи някой, който е важен за вас.

Подаръци за пътешественици, спортисти и взискателни господа

Е, прошепна ли ви вече Дядо Коледа какви подаръци ще остави под елхата за най-добрия ви приятел или за брат ви? Надяваме се, че да!