Преминете към основното съдържание

Запознати ли сте с виртуалното огледало Modiface? Благодарение на него ще изпробвате страхотен новогодишен грим

23.12.2022 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Изберете перфектния новогодишен грим с нашата услуга виртуално огледало Modiface. Опитайте продуктите от комфорта на дома си чрез екрана на мобилния телефон или компютъра. Купувайте без да губите време по опашки и на спокойствие.

Обмисляте какъв новогодишен грим да изберете тази година, но се страхувате да поръчвате продукти онлайн? Имате леки притеснения, че избраното от вас червило или сенките за очи , на които сте заложили, няма да ви стоят добре? Точно за вас е нашата услуга виртуално огледало Modiface, благодарение на която можете да изпробвате продуктите от спокойствието на дома, като използвате екрана на мобилния си телефон или на компютъра. И веднага ще разберете кой е вашият продукт!

Какво трябва да направите

Свалете на телефона или компютъра си приложението Notino. Без него няма да стане. На първата му страница кликнете на иконата „Изпробвайте избрани продукти директно върху себе си“ и ще ви се отвори цялата гама от продукти, разделени по категории, които можете да тествате. Можете да опитате продуктите на живо или да качите снимка в приложението. 

Какво можете да опитате за новогодишен грим

Тествайте и изпробвайте онлайн

Можете да опитвате не само нюанси на фон дьо тен, ружове, червила и сенки за очи, но и спирали, очни линии и продукти за оформяне на вежди. Избраните продукти слагате в кошницата или ги споделяте с приятели, ако искате да разберете мнението им. Много хитра опция е и възможността за разделяне на екрана, при която виждате половината си лице например без червило, а другата половина – с червило. И не забравяйте, че новогодишният грим трябва да е поне мъничко екстравагантен!

С какво да заблестим на Нова година

Заинтригува ли ви нашето виртуално огледало Modiface? Ако е така, опитайте с негова помощ да сътворите очарователно сияйния новогодишен грим, който изпробвахме и ние.