Най-добрите ароматизатори за кола: Направете дългото пътуване в колата по-приятно!

12 юли 2021 г.Notino

Сигурни ли сте, че времето, прекарано зад волана, може да стане по-приятно единствено с любима музика или желана компания? Тези луксозни ароматизатори за кола ще ви убедят, че може да стане и още по-добре. Защото, ако изберете правилния освежител за въздух за кола, ароматът, който само за миг ще се разнесе из целия интериор, може да има невероятно положително влияние върху доброто ви настроение. Ако често сте под стрес, че може да закъснеете за среща или да пристигнете късно заради задръствания, сладките пудрови нотки ще ви успокоят. Често шофирате по тъмно? Потърсете свеж и пикантен аромат, който със сигурност ще ви държи будни.

Ароматен бой с възглавници

Обичате ли да си спомняте времето, когато с радост сте участвали в бой с възглавници? Точно такъв спомен за миговете на радост може да ви донесе ароматната възглавничка Culti Car Aramara. Когато я прикрепите към вентилацията с помощта на магнита, ще ви обгърне аромат на дърво и цитруси, който ще се хареса на всеки от пътниците. А в крайна сметка, не е нужно никой около вас да знае, че мислите за това, колко хубаво би било, ако можехте да тупнете спътника си с възглавница, пълна с пух…

Розова „пудриера“

Сладки, пудрови, нежни. Така могат да бъдат описани ароматизаторите за окачане в колата, гардероба или чантата Notino Home Scented Cards Rose & Powder. Още от пръв поглед трите ароматни карти ви грабват с бебешкорозовия си цвят и лекия, свеж аромат. Той обаче съвсем скоро ще се разгърне в ухание, комбиниращо рози, ириси, малини, кускус и ванилия. Ароматът Rose & Powder е идеален за всички красавици, които отвътре се чувстват крехки кукли Барби, макар да могат (ако е нужно) да командват всички наоколо като най-строгият генерал.

Точици, точици и още точици

Кой не е виждал ароматните фигурки за кола. Mr & Mrs Fragrance Niki Cashmere обаче са малко по-различни. При всяко пътуване ще ви радват с дизайна си на жизнерадостни точици, а освен това, благодарение на уханието на жасмин, сандалово дърво и сладки шоколадови бонбони, ще създадат атмосфера сякаш сте в Северна Индия. А когато ароматът изветрее, можете да купите на веселия си приятел на точици съвсем нов пълнител. Такъв, който отговаря на моментното ви настроение.

Класически форми и унисекс аромати

И вие ли сте заклети ултра минималисти? Значи интериорът на колата ви най-вероятно е свещено пространство, което не може да бъде нарушавано от какви да е ароматизатори. Перфектното решение е държачът Bloomy Lotus Crystal, който лесно можете да допълвате с аромат според собствения си вкус.

Солено-дървесен ароматизатор за кола за мъже

Ароматизираните карти Notino Home Scented Cards Salt & Wood не са за мекушавци. Силният им дървесен аромат с нюанс на разбунтувано море ще свърши страхотна работа на истинския мъж, който окача едната на огледалото за обратно виждане, втората – в гардероба си, а третата пъхва в шкафчето с обувки или в сака за спорт

Екзотично племенно изкуство

Луксозният ароматизатор за кола Baobab Talisman Fresh Mojito е истинско дизайнерско бижу. По форма точно наподобява африканските племенни маски, а едновременно с това има аромат на току-що забъркан коктейл Мохито. При това не е нужно да се ограничавате само с колата, този „талисман“ ще придаде аромата си и на гардероба или на други подходящи места.

Със сигурност ще признаете, че сме прави като твърдим, че най-добрите аромати за кола не само помагат да се справяте с безкрайните задръствания или отклонения от пътя, но могат да бъдат супер подарък за баща ви, брат ви или вашия партньор. Ще ни издадете ли собствената си „авто ароматерапия“? С радост очакваме коментарите ви!

Прочетете повече