Преминете към основното съдържание

Най-добрите коледни подаръци за жени

25.11.2021 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Все пак и аз съм жена. Винаги си повтарям това, когато времето ме притиска, а трябва да избирам подаръци за майка си, за приятелка или, например, за баба. Би трябвало да е лесно да намеря нещо за всяка от тях, което самата аз бих искала да опитам! Но по-добре точно сега да не се поддавам на предпразничния стрес. Започнах да си правя списъци с желания за всички, които искам да зарадвам с нещо за Коледа. И, повярвайте ми, струва си! За да улесня и вас в търсенето на подаръци, с радост ще споделя своите идеи относно коледните подаръци за жени.

Подаръчни комплекти за жени 

Някой би казал, че с подаръчните комплекти залагате на сигурно. Но сега те са безкрайно много и всички са толкова красиви, че изборът на правилия комплект често е истинско предизвикателство. След известно търсене обаче, намерих това, което ми е нужно.

Сред луксозните подаръци за жени категорично попада подаръчният комплект с парфюм и мляко за тяло Chloé Chloé. Ако някоя жена около вас също обича този емблематичен цветен аромат, не се колебайте. Аз се възхищавам дори само на прелестната подаръчна кутия, която толкова улеснява работата ми с опаковането. 

Ако трябва да препоръчам подаръчен комплект за жена, която ще оцени наистина качествената грижа за кожата, това ще бъде комплектът Lancôme Génifique! В него ще намерите серум за лице, околоочен серум и дневен подмладяващ крем, които редуцират признаците на стареене, благодарение на съдържащите се в тях пробиотици и пребиотици. Комплектът е идеален и за всяка жена, която има нужда от помощ в битката с бръчките… И може би ще се появи под коледната елха за майка ми или баба ми! 

Имам супер идея за подарък за жена и за тези от вас, които търсят в малко по-ниска ценова категория. В комплекта KORIKA SuperFruits ви очакват точно 7 маски за лице за всеки ден. Всяка от маските има различно действие, но всички ще се погрижат кралски за кожата на лицето. 

И последният подаръчен комплект за жени, който може да оставя и за себе си, е Clinique Essentials Set. Защото в него се крият не само хидратиращ крем и крем за околоочния контур за всички типове кожа, но и мини версия на спирала. А, кажете ми, коя жена не би се зарадвала на нов качествен продукт в колекцията си от гримове! Освен това тази мини версия е идеална за път или за малка дамска чантичка, така че може да бъде с вас наистина навсякъде.

СЪВЕТ: Не сте сигурни какъв тип кожа на лицето има жената, за която точно сега избирате подарък? Няма значение! И за такива случаи намерих вдъхновение за коледни подаръци за жени – масажен уред за лице от Notino Spa Collection. Редовният масаж на лицето има доста предимства, сред които са, например, стягане на кожата и намаляване на бръчките. Освен това не можете да сгрешите с типа кожа на лицето или любимата грижа. Имате възможност да комбинирате масажния уред с всичко! 

Практични коледни подаръци за жени

А какво да купим на някого, който има запаси от козметика чак до следващата Коледа? Точно с този въпрос си блъсках главата, когато попаднах на красивата, практична кутия за бижута от Notino Classy Collection. Мисля, че това е наистина стилен дамски подарък за Коледа и е подходящ за всяка възрастова категория. Освен това в тази колекция ще намерите кутии за бижута с различни размери и цветове! 

И ОЩЕ ЕДНА ИДЕЯ ЗА ФИНАЛ: Страхувате се да рискувате и не искате да купувате нещо, което може да не се радва на успех? Тогава заложете на сигурното и изберете подаръчни ваучери за жени. Това е елегантно решение, което със сигурност винаги извиква усмивка на лицето. Повярвайте ми! 

продукти