Преминете към основното съдържание

Секс инструкторка: Най-добрите еротични аксесоари за мъже, които си струва да бъдат изпробвани

2.11.2023 г.

Jana Potuznik

Прочитане за 5 минути

Сексът понякога означава моментите, в които сте сами и просто имате желание. Пътят към задоволяването на мъжа може да бъде много по-интересен от просто една бърза, докато гледате филми за възрастни. Опитайте с невероятните мастурбатори и вибратори, които подбрахме за вас заедно със секс инструкторка. Ще научите повече в нашето видео!

Наистина дълбоки преживявания с Tenga Geo Coral

Дизайнът на „кораловото топче“ позволява спокойно да го оставите на рафтовете вкъщи като декорация. Всъщност прилича на снежна топка. Какво представлява? Луксозен силиконов мастурбатор за мъже!

Извадете го от опаковката, махнете поставката, отстранете вътрешния пълнеж и буквално го обърнете на обратно, така че кораловата повърхност да изчезне вътре. Веднага ще усетите в ръката си, че е гъвкав, мек и с приятна вътрешна структура, на която може да се насладите. 

Tengo Geo Coral е наистина невероятно гъвкав – затова той осигурява удоволствие на всички размери, широчини и дължини на пениса. Структурата му е още по-добра. Още от самото проникване осигурява реалистично усещане като при секс с партньорка. При това интензивно!

„А за да го направите още по-интензивно, променете обичайната поза на седене, при която мъжете обикновено мастурбират. Тя не ви позволява да движите таза си и да усетите наистина силно възбуждане. Опитайте да стоите прави,“ съветва секс инструкторката Дениса Риха Палечкова. 

Футуристичен дизайн и безкрайно удоволствие с Tenga Flex Rocky Black

Tenga Flex Rocky Black има дизайн като от бъдещето, а по отношение на нивото на възбуда, наистина неограничен потенциал. 

Черната част, която се вижда на пръв поглед, всъщност е само опаковката. Той е мек и лесен за стискане, като при него може да регулирате нивото на възбуда по време на мастурбация. Лесно може да плъзгате напред-назад (с помощта на гел лубрикант на водна основа), да хванете пениса наистина здраво вътре, а защо не и да изпитате нещо, което не бихте очаквали от мастурбатор. 

За вашето преживяване вътре се грижи меката силиконова среда във формата на спирала, която се вижда и от дизайна. Тя може да се сваля и лесно да се измива накрая. 

„Ако искате в този случай наистина да усетите максимално удоволствие, опитайте от изправено положение. Също така се съсредоточете върху дишането. Дълбокото дишане активира в мозъка центровете, отговарящи за възбудата, и прави физическите усещания в тялото по-интензивни,“ препоръчва секс инструкторката. 

Високотехнологична мастурбация с Tenga Flip Hole

Още един мастурбатор, който няма да ви изложи с визията си, дори и ако тъща ви го намери! Когато си купите Tenga Flip Hole, ще имате източник на много забавления! Стои страхотно в ръката, отваря се като кутия за часовник... а вътре ще намерите невероятно сложна структура, която стимулира пениса по непредсказуем (и още по-вълнуващ) начин и носи наистина силни моменти сама по себе си. 

И това не е всичко. Отпред ще откриете три бутона, като всеки един от тях е наистина полезен! Долният оказва съпротивление върху пениса в момента, в който го поставите вътре. Средният стимулира засмукването (оказва натиск отдолу), а горният стимулира главата на пениса.  

Най-добрите еротични аксесоари за мъже

Вибрации от екстаз със Satisfyer Men Heat vibration

Да, мъжете също имат вибратори! И не само анални. Satisfyer Men Heat vibration е създаден точно за вашия пенис, ако искате да опитате нещо по-различно. Защото той наистина е нещо по-различно!

Във вибратора не се поставя целият пенис, а само главата, тъй като тя е най-чувствителната му част. Може да изберете от няколко вида вибрации и интензитет. Общо ще откриете 11 режима на вибрация. 

Най-голямото забавление започва в момента, когато натиснете вълшебния бутон и вибраторът се загрее отвътре до около 40°C! Може да го използвате под душа или във ваната, защото тази играчка – която освен това издържа цял час с едно зареждане – е водоустойчива и може да се управлява с една ръка до достигане на оргазъм. 

„Мъжете за съжаление обикновено не използват потенциала на своята сексуалност на макс. Повярвайте, че с малко тренировки можете да изпитате много интересни еротични преживявания, които са интензивни, чувствени... Може също така да изпитате оргазми по цялото тяло, възбуда и удоволствие буквално във всяка клетка на тялото за дълго време,“ посочва накрая секс инструкторката Дениса Риха Палечкова. 

И така, избрахте ли си? Какво избрахте – класическия мастурбатор или нови усещания с вибратор? Или и двете? Светът на еротичните аксесоари за мъже със сигурност си струва да бъде открит.