Преминете към основното съдържание

Коледа наистина наближава! Знаете ли вече какво ще купите на баща си или дядо си? Ето ги най-добрите съвети!

3.11.2022 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

В списъка ви са останали само коледните подаръци за татко и подаръците за дядо? За главите на семействата, за мъжете, които стоят до вас в добро и зло, които винаги и без колебание се хвърлят да ви спасяват? Ако се чудите на какво биха се зарадвали тези стожери в живота ви, продължете да четете. Подготвихме за вас най-добрите коледни подаръци за татко и дядо!

Кои са най-добрите коледни подаръци?

Ако попитате баща си или дядо си какво искат за Коледа, най-вероятно ще ви отговорят, че вече си имат всичко. Но вие не се отказвайте. Разгледайте тайно банята или спалнята им, за да видите какво им липсва. Какво има нужда да се смени – нещо, което наистина им трябва, но и те самите не го знаят. Обзалагаме се с вас, че във всеки мъж се крие един малък нарцис, който ще се зарадва например на комплект за брада, лице или тяло или една дрънкулка, който ще се впечатли от масажни или почистващи уреди за лице. Всичко зависи единствено от бюджета ви, имаме идеи за всекиго!

Какво да сложим за татко и дядо под елхата

Притеснявате се, че кремът или серумът под елхата няма да зарадват баща ви или дядо ви? Може и да се държат изненадано, защото за какво му е на истинския мъж да се маже, нали? Но в момента, когато за първи път нанесат по лицето си крема, който е с чудесен мъжествен аромат, ще осъзнаят, че това всъщност е много приятно! Без значение дали ще е хидратиращ крем, нощен крем или цял комплект, със сигурност ще ги зарадвате под елхата.

Най-добрите кремове под елхата:

Идеи за подаръци за Коледа? Аромати, разбира се!

Подаръкът за татко или дядо под формата на мъжки одеколон или парфюмна вода е удар в десетката. За вас остава да решите дали ще е ухание, което баща ви или дядо ви ползват редовно, или едва сега искате да ги въведете в света на ароматите.  Ако е така, изберете одеколон, в който ароматната съставка не е толкова концентрирана и по-лесно ще свикнат с аромата. Ако пък вкъщи имате маниак на тема ухания, спокойно му вземете парфюмна вода!

Ароматни подаръци под елхата за истински мъже:

Луксозно (не)бръснене

Ако купувате коледен подарък за мъже с брада или за такива, които се поддържат гладко избръснати, имаме идеи и за тях. Тримери, самобръсначки, масла, четки за бръснене или помади за брада – ще изберете за всеки! Тези подаръци са по-скоро практични, но и самите мъже са такива, или пък не?

Най-добрите подаръци за брада

Смятате, че баща ви или дядо ви няма да се зарадват на аромат, самобръсначка или крем под елхата? Не се притеснявайте, тук със сигурност ще изберете.

Други подаръци за татко и дядо за Коледа

Е, избрахте ли с какво ще изненадате дядо и татко за Коледа? С нашите страхотни идеи за коледни подаръци със сигурност ще им донесете радост!