Преминете към основното съдържание

Inboxing: Какво да вземем за почивката на море? Видеото ни ще ви помогне

7.07.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Изобщо не е лесно да съберете багажа на цялото семейство за почивката. Трябва да мислите за всичко. Всъщност не трябва, имате нас. Избрахме ви всички нужни козметични продукти, с които ще преживеете цялата почивка. Остава само да ги сложите в багажа!

Ако сте тръгнали за почивка на море, със сигурност няма да ви стигне малък крем със SPF и опаковка шампоан за път. Трябват ви качествени продукти, които не само ще ви предпазват от слънцето, но и ще се грижат за кожата и косата ви, натоварени от солената вода и жегата. 

Козметика за почивката, в която ще се влюбите

1.SPF, разбира се

Ще трябва добре да мажете кожата. Смятайте, че за един човек за седмична почивка ще ви трябват около 200 мл слънцезащитен крем. Така че от Avène Sun Kids ще ви е необходим по един за всекиго.

2.Направете загара още по красив

Ако по цял ден ще излагате кожата си на слънце, вечер трябва да я успокоите и хидратирате. Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Lotion не само хидратира и предотвратява беленето, но и прави загара по-интензивен.

3.Шампоан против слънце

След къпане в морето или в басейн с хлор трябва да измиете косата със специален шампоан. Опитайте Renè Furterer Solaire.Старателно почиства косата, регенерира и подхранва.

4.Ароматен душ

За да отмиете както трябва всички остатъци от SPF и пясък, купете Emma Hardie Amazing Body Moringa Luxury Bath & Shower Oil. Ухае невероятно, пени се божествено, просто няма да искате да спрете.

5.Стик, за да сте сигурни

Устните имат нужда от екстра грижа. Местата, на които изгаряте бързо, също. За тези случаи използвайте стика Bioderma Photoderm Stick, който можете да нанесете на няколко пласта по изложените на слънце места.

6.И косъмче да не остане

Случвало ли ви се е на почивка да забравите ножчето си за бръснене? Този проблем няма да стои на дневен ред за вас, ако сложите в багажа еднократните самобръсначки Gillette Venus Sensitive.

7.За да запазите косата си здрава и блестяща и след отпуската, нанасяйте върху нея грижата Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect. Резултатът ще бъде хидратирана, лъскава и подхранена грива.

Какво да вземем за почивката на море

Ами, това е! Остават кърпа и бански и сте готови да тръгвате. Преди това хвърлете поглед на видеото ни!