Преминете към основното съдържание

Радвайте се на перфектна glowy skin с грижа за лицето Collistar

2.05.2023 г.

Veronika Kucera

Прочитане за 3 минути

Все още не сте имали шанса да съберете необходимото количество слънчеви лъчи? Имаме добри новини за вас. Съществува начин да ускорите естествено сияйната си визия със загар. Достатъчно е само да коригирате рутината си, свързана с грижата за кожата, за да е възможно най-ефективна. Както и да добавите в нея продукти от Collistar

Стъпка 1: Ексфолиране

За да подготвите кожата на лицето си за следващите стъпки от грижата, започнете със старателно почистване и отстранете от нея мъртвите кожни клетки. Захарният пилинг Collistar Idro-Attiva Melting Exfoliating Face Gel ще се погрижи за вашата озарена, мека на допир кожа. Миниатюрните захарни кристалчета деликатно ексфолират кожата, без да я раздразват, но същевременно премахват всички замърсявания. Екстрактът от божур, действащ като антиоксидант, се грижи за кожата ви в процеса на почистване, и ускорява регенерацията ѝ след пилинга. 

Стъпка 2: Естествен загар

Идва времето да поглезите кожата си с ефекта на слънчевите лъчи, дори и да нямате време за продължително събиране на тен. Достатъчни са ви само няколко капки от автобронзиращия концентрат Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate и само след час ще се радвате на лице с естествен загар, сякаш сте прекарали дни на слънце! Със SPF защита, разбира се.

Но с това предимствата определено не се изчерпват. Концентратът съдържа витамин Е, който хидратира кожата и я предпазва от преждевременно стареене, така че действа и като серум за грижа.

Грижа за кожата Collistar

Стъпка 3: Възстановяване

Важно е да засияе кожата, а не бръчките. За това извикайте на помощ лифтинг крема Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream Face And Neck. Макар да е с по-гъста консистенция, тя се разтапя прелестно по кожата, а кремът се грижи за регенерацията в дълбочина, без дори да го усещате. 

Защото съдържащите се хиалуронова киселина, биомиметични пептиди и клетки от шипка проникват дълбоко в кожата, откъдето ефективно запълват бръчките по лицето и шията. 

Стъпка 4: Защита от слънцето 

Знаехте ли, че до осемдесет процента от видимите признаци на стареене на кожата са причинени от UV лъчите? Затова SPF е абсолютно задължителен за всяко козметично оборудване! Така защитните капки Collistar Protective Drops s SPF 50 се превръщат в перфектната последна стъпка от glowy skin рутината. 

Създават върху кожата щит, който я предпазва от слънчевите лъчи и замърсения въздух. Леката текстура попива бързо, подходяща е под фон дьо тен и е водоустойчива. Освен това красиво озарява и изравнява тена.

Кожата ви трябва да засияе единствено благодарение на миговете целенасочената грижа, която ѝ осигурявате. Само се подгответе, че всички наоколо ще ви питат къде сте били на почивка. Да живее glowy skin!